TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas ilska mot SVT efter upptäckten i Kristallen 2021

28 aug, 2021 
Lovisa Ström
Tilde de Paula Kristallen
Under fredagskvällen ägde Kristallengalan rum på Cirkus i Stockholm och många priser delades ut.
Men nu rasar tittarna mot SVT efter en upptäckt i programmet.
”Väldigt provocerande”, skriver en tittare.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

Det var under fredagskvällen som den stora tv-galan Kristallen ägde rum på Cirkus i Stockholm. Kvällen till ära var det inga mindre än Sissela Kyle, 64, och Parisa Amiri, 31, som ledde tittarna och publiken genom den händelserika kvällen, och i publiken var det minst sagt kändistätt.

Under galan var det totalt 21 statyetter som delades ut till välförtjänta tv-insatser och lyckan var total hos vinnarna när de sprang upp på scen för att ta emot den eftertraktade kristallen. Bland annat så gick årets kvinnliga programledare till Carina Bergfeldt och årets tv-drama till Tunna blå linjen, för att bara nämna några.

Efter den årliga galan har kanalen mötts av både ris och ros, men nu sätter tv-tittarna ner foten på skarpen. Vissa menar nämligen att det verkade som att coronarestriktionerna inte ägde rum under kvällen och kritiserar nu kanalen för att inte ta ansvar.

Annons

Parisa Amiris pik till Tilde de Paula och Anna Brolin

Under kvällen blev Efter Fem framröstade till årets nyheter- och aktualitetsprogram och lyckan var total hos Efter fem-gänget när deras namn ropades ut. När Tilde de Paula och Anna Brolin skulle springa upp på scen var det så mycket känslor att Anna till och med ramlade. När de väl kom upp på scen sprang de båda även fram och kramade Parisa av glädje, vilket fick henne att sätta ner foten.

– Jag tror inte vi ska kramas nu. Ni kan ju nyheterna. Gå och sätt er. Snälla, sa hon då men med lite glimten i ögat.

Tittarnas ilska mot kanalen efter upptäckten

Men Tilde och Anna var långt ifrån de enda som kramades efter sin vinst. Sanningen är att nästan alla gjorde det. Och detta är något som har fått tv-tittarna att rasa.

”Fick stänga av för det var väldigt provocerande med alla kramar mitt i pandemin!”, skriver bland annat en tittare.

”Hur var det med att man fortfarande ska hålla avstånd? Här kramades man hejvilt med allt och alla. Gäller inte restriktionerna för "stjärnorna" som tar emot dessa priser?”, skriver en annan.

Annons