Tittarnas ilska mot SVT efter upptäckten i Kristallen 2021

Tilde de Paula Kristallen

Under fredagskvällen ägde Kristallengalan rum på Cirkus i Stockholm och många priser delades ut.
Men nu rasar tittarna mot SVT efter en upptäckt i programmet.
”Väldigt provocerande”, skriver en tittare.

Det var under fredagskvällen som den stora tv-galan Kristallen ägde rum på Cirkus i Stockholm. Kvällen till ära var det inga mindre än Sissela Kyle, 64, och Parisa Amiri, 31, som ledde tittarna och publiken genom den händelserika kvällen, och i publiken var det minst sagt kändistätt.

Under galan var det totalt 21 statyetter som delades ut till välförtjänta tv-insatser och lyckan var total hos vinnarna när de sprang upp på scen för att ta emot den eftertraktade kristallen. Bland annat så gick årets kvinnliga programledare till Carina Bergfeldt och årets tv-drama till Tunna blå linjen, för att bara nämna några.

Efter den årliga galan har kanalen mötts av både ris och ros, men nu sätter tv-tittarna ner foten på skarpen. Vissa menar nämligen att det verkade som att coronarestriktionerna inte ägde rum under kvällen och kritiserar nu kanalen för att inte ta ansvar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Parisa Amiris pik till Tilde de Paula och Anna Brolin

Under kvällen blev Efter Fem framröstade till årets nyheter- och aktualitetsprogram och lyckan var total hos Efter fem-gänget när deras namn ropades ut. När Tilde de Paula och Anna Brolin skulle springa upp på scen var det så mycket känslor att Anna till och med ramlade. När de väl kom upp på scen sprang de båda även fram och kramade Parisa av glädje, vilket fick henne att sätta ner foten.

– Jag tror inte vi ska kramas nu. Ni kan ju nyheterna. Gå och sätt er. Snälla, sa hon då men med lite glimten i ögat.

Tittarnas ilska mot kanalen efter upptäckten

Men Tilde och Anna var långt ifrån de enda som kramades efter sin vinst. Sanningen är att nästan alla gjorde det. Och detta är något som har fått tv-tittarna att rasa.

”Fick stänga av för det var väldigt provocerande med alla kramar mitt i pandemin!”, skriver bland annat en tittare.

”Hur var det med att man fortfarande ska hålla avstånd? Här kramades man hejvilt med allt och alla. Gäller inte restriktionerna för "stjärnorna" som tar emot dessa priser?”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Malin Watson om relationen med Janne Josefsson efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Anthony Yigit om triangeldramat med Elin Härkönen och ex-flickvännen