ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anthony Yigit om triangeldramat med Elin Härkönen och ex-flickvännen

28 aug, 2021 
Anthony Yigit, Elin Härkönen
Elin Härkönen och Anthony Yigit lärde känna varandra under inspelningarna av Elitstyrkans hemligheter.
Efter det började de umgås flitigt, något som Anthonys dåvarande flickvän inte gillade särskilt mycket.
Nu berättar Anthony för Hänt om dramat.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Kärleken sprudlar mellan turturduvorna Anthony Yigit, 29, och Elin Härkönen, 27, och under sommaren har de upplevt mycket tillsammans. Bland annat har de varit i Turkiet och Elin fick därmed träffa Anthonys mamma.

Elin och Anthony träffades för första gången när de medverkade i tv-programmet Elitstyrkans hemligheter. Ett riktigt utmanande program som går ut på att maxa sig själv och övervinna sina djupaste rädslor. Programmet var ganska speciellt på så vis att deltagarna inte fick prata med varandra. Faktum är att de inte ens fick veta varandras riktiga namn.

Anthonys och Elins första möte

Första gången Anthony och Elin träffades var som sagt under Elitstyrkan, och nu berättar Anthony om något han aldrig kommer glömma.

– Precis innan vi gjorde programmet så var vi alla på ett vandrarhem. När vi kom till Gotland skulle vi sova en natt på ett vandrarhem och sen ska vi åka till där Elitstyrkan ska sändas och så börjar allt liksom, säger Anthony och fortsätter:

Annons

– Då kom jag in till det här rummet där alla sitter, och det är någon, jag vet inte vad det är, men Elin tittar på mig. Våra blickar möts. Och jag tänker så här: ”känner jag henne?”, det är någon slags dragning. Det kändes bara väldigt naturligt. Det slog mig, det fastnade hos mig.

Under själva tävlingen var det dock inget mer än så mellan dem, då allt var så strikt och man var så uppe i sig själv, berättar Anthony. Men när Anthony och Elin Härkönen kom hem så fanns det inget som kunde stoppa dem från att höras.

Så började Anthony och Elin träffas

Det hela började med att Anthony och Elin fann ett gemensamt intresse – nämligen träningen. Anthony ville börja med yoga och Elin ville lära sig boxning, så det var ett perfekt läge för att utbyta erfarenheter och kunskap.

Detta ledde till att duon började umgås mer och mer och det blev en del luncher efter träningspassen. Någon som däremot inte uppskattade deras umgänge var Anthonys dåvarande flickvän.

Annons

– När jag var med i Elitstyrkans hemligheter så var jag tillsammans med mitt ex, även efter också. Men då hade ju jag blivit så bra vän med de andra i gruppen. Våra scheman bara funkade med varandra så det blev att vi umgicks väldigt mycket och då röstade hon för sin åsikt att hon tyckte det var jobbigt, förklarar Anthony.

Anthony Yigits egna ord om dramat med ex-flickvännen

Anthony försökte då möta sin dåvarande flickvän halvvägs, men det funkade aldrig riktigt.

– Så då förstod jag det, men jag sa det till henne också att ”jag ska försöka möta dig vid hälften så att du känner att det inte är jobbigt”, så att säga. Men det gick aldrig att mötas riktigt där, säger Anthony och fortsätter:

– Ganska mycket tätt inpå så blev jag ju tillsammans med Elin. Då trodde hon ju såklart att det var nånting mellan mig och Elin och att jag gjorde slut med henne för att bli tillsammans med Elin. Men så är inte fallet.

Hänt har sökt Anthonys tidigare flickvän.

FOTO: TT

Annons