Artikeln innehåller reklamlänkar

Idol-Sarah Mathisen är Albin Lee Meldaus hemliga flickvän

Albin Lee Meldaus flickvän Sarah Mathisen

Han är Sveriges näst mest googlade artist, men ändå vet knappt någon om att han har en flickvän. Nu visar Albin Lee Meldau och den tidigare Idol-deltagaren Sarah Mathisen upp sin kärlek – efter två år som par.

Årets stjärnskott för svenska folket är utan tvekan Albin Lee Meldau, 30. Han är den andra mest googlade personen 2018, mycket tack vare sin succé i TV4:s Så mycket bättre. Innan sin medverkan i programmet har göteborgaren varit anonym för den breda skaran, men för varje minut han synts i rutan på lördagkvällar har han fått mer uppmärksamhet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Albin har varit väldigt transparent med sin uppväxt och brokiga karriär, men en sak han inte nämnt ett ord om i Så mycket bättre är kärleken. Men sanningen är den att han är en upptagen man och lever i ett förhållande med den tidigare Idol-deltagaren Sarah Mathisen, 27.

De två träffades vintern 2016, kort efter att Albin slagit igenom med låten Lou Lou som han skrev efter att ha fått hjärtat krossat av sin exflickvän.

Enda gången de visat sig tillsammans är när Albin gästade familjen Parneviks i realityserien Parneviks. Avsnittet sändes i mars 2017 och Elisabeth Höglund som var gäst samtidigt uppmärksammade då relationen i sin blogg.

Kärleksbilden på Albin och Sarah

Trots att paret inte skyltar med sin kärlek visar de ändå hur mycket de tycker om varandra. På Instagram hyllade flickvännen Sarah sin pojkvän när det var hans tur att vara huvudpersonen i Så mycket bättre med en bild på dem två.

“Äntligen dags för min älskades dag i Så mycket bättre. Missa inte det! bästa bästa Kurre. Love you sooo Albin”, skrev hon.

Albin har förvisso inte delat någon bild på flickvännen på sin egen Instagram, men han visar däremot prov på att kunna ge kärleksgester på hennes.

Albins kärleksord till Sarah

“Finaste Som hänt mig”, skriver han till en av bilderna på Sarahs konto.

Och det är bara en många komplimanger han öser över flickvännen i kommentarsfältet.

Sarah Mathisen var med i Idol 2013 och håller än idag på med musik. Även Albin Lee Meldau har testat lyckan i TV4:s populära fredagsunderhållning, men fick snopet nog nobben av självaste Laila Bagge. Juryn klagade bland annat på att hans engelska uttal inte var tillräckligt bra, vilket var en smärre chock då han har en brittisk pappa.

https://www.instagram.com/p/Bq2pGeTh_Z1/

LÄS MER: Albin Lee Meldaus krav för att vara med i Så mycket bättre

LÄS MER: Här är allt du behöver veta om Albin Lee Meldau

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!