TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Niklas första ord om svåra skilsmässan – innan nya flickvännen

09 okt, 2020 
Niklas Hultberg berättar om tidigare äktenskapet.

Innan Idol-aktuella Niklas Hultberg fann kärleken i sin nuvarande sambo var han gift.
Nu berättar den sjungande stridspiloten för första gången om det tuffa uppbrottet.
– Jag var ju gift tidigare och det slutade ganska dåligt. Det slutar i skilsmässa nu i november, säger han.

Annons
Intervju med Idol-NiklasBrand logo
Intervju med Idol-Niklas

Stridspiloten Niklas Hultberg, 31, från Karlskrona har gjort succé i årets Idol. Under fredagen är det återigen dags att ställa sig på Idol-scenen och kvällen till ära kommer Niklas Hultberg att sjunga låten Bohemian Rhapsody av Queen. En låt som får honom att tänka på sin mamma som avled i cancer för sex och ett halvt år sedan.

– Mamma och jag hade en jättebra relation, tyvärr gick hon bort för sex och ett halvt år sedan i ändtarmscancer. Det har varit väldigt tufft och tråkigt att förlora henne. Allt gick så fort, på bara fyra månader så var hon borta, har han sagt till Expressen.

Niklas Hultberg berättar också att han har försökt att göra det bästa han kan av den tragiska bortgången och att han och hans familj har blivit starkare av den tuffa motgången.

Niklas Hultbergs triangeldrama

Under sin tid i Idol har den sjungande stridspiloten blivit något utav en tjej-favorit och han berättar att han får många meddelanden från tjejer där ute som frågar om man är singel och vissa har till och med kommit med frieri-förslag.

Annons

Men tyvärr blir det ingen kärlekslycka för de som hör av sig. Niklas Hultberg har nämligen redan träffat kärleken i sin sambo, som han vill hålla hemlig ett tag till. Men det var inte helt odramatiskt när paret träffades för första gången. Niklas Hultberg har berättat att han gick hem med flickvännens kompis efter en fest som båda var på, då han trodde att den nuvarande kärleken inte var intresserad utav honom. Några veckor senare visade det sig att han hade fel och att flickvännen visst var intresserad. Efter att han valt sin nuvarande sambo så blev det dålig stämning mellan väninnorna och de pratade inte på flera månader.

Äktenskapet slutade i skilsmässa

Men innan Niklas Hultberg fann kärleken i sambon har han haft andra typer av förhållanden – Idol-deltagaren har nämligen varit gift. Nu väljer stridspiloten att berätta om sitt tidigare äktenskap och det tuffa uppbrottet.

– Jag var ju gift tidigare och det slutade ganska dåligt. Det slutar i skilsmässa nu i november, säger Niklas Hultberg och fortsätter.

– Efter det så var jag rätt så heartnbroken och nere. Jag kände bara fan, okej, nu vill jag ha kul och festa och ha trevligt.

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 eller TV4 Play.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons