TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Allt du vill veta om stridspiloten Niklas Hultberg i Idol 2020

15 sep, 2020 
Allt du vill veta om stridspiloten Niklas Hultberg i Idol 2020
Stridspiloten Niklas Hultberg gick vidare från kvalet i Idol 2020.
Att bli artist är Niklas andra dröm som han vill göra till verklighet.
Här är allt du vill veta om Idol-Niklas!
Annons
Allt du vill veta om stridspiloten Niklas Hultberg i Idol 2020Brand logo
Allt du vill veta om stridspiloten Niklas Hultberg i Idol 2020

Nu är kvalveckan i Idol 2020 i full gång. Som många tidigare år är det Anders BaggeAlexander KronlundKishti Tomita och Nikki Amini som den eminenta Idoljuryn består av. Men nu sitter inte längre juryn på makten, från att kvalveckan började är det tittarna som bestämmer. Eller ja, juryn har fyra wildcards att dela ut. Men resten av idolernas öden ligger i tittarnas händer.

Efter måndagens avsnitt av Idol och första kvalet var överstökat så stod det klart att Affe Hagström, 21, och Niklas Hultberg tagit sig vidare i tävlingen.

Niklas framförde Shut up and dance av Walk the moon och vilken succé det blev! Han öppnade hela showen och satte en hög ribba för sina motståndare.

Allt du vill veta om stridspiloten Niklas Hultberg i Idol 2020
FOTO: TV4

Men vem är egentligen Niklas? Hänt svarar.

Arbetar som stridspilot

Niklas största dröm var att utbilda sig och sedan arbeta som stridspilot. Nu är drömmen uppfylld och Niklas kan titulera sig som stridspilot. Men då spinner drömmarna vidare till annat!

Annons

Anledningen till att han sökt till Idol är för att det är dags att uppfylla nästa dröm – att bli känd.

Nu vill han alltså bli artist och sjunga inför en stor publik. Och ja, han har ju faktiskt kommit en bra bit på vägen genom sin resa hittills i Idol.

Kuriosa om Niklas

Niklas är en stark och välbyggd man som tränar mycket, dels för att det ingår i hans yrke men också för att det ger honom mycket. Något som Niklas däremot är otroligt svag för är kramar och choklad.

Men när Nikki Amini såg Niklas för första gången så var det inte varm choklad hon tänkte på. Nämligen tycker hon Niklas är lik en person som står henne nära – väldigt nära.

– Du ser ut som min man, utbrast Nikki när Niklas gjorde sin första audition i Idol.

Hur gammal är Niklas Hultberg och var bor han?

Niclas Hultberg är från södra delen av Sverige, Karlskrona för att vara exakt. Men hur gammal är piloten? Han har redan fyllt 31 år, och har tidigare berättat i Idol att han varit rädd att han skulle haft åldern emot sig då det ofta är många yngre som söker till tävlingen.

Annons

Men det visade sig att åldern inte var ett problem för Niclas!

Vad heter Niklas Hultberg på Instagram?

Niklas har ett välbesökt Instagramkonto med över 1 500 följare. I flödet kan följarna ta del av Niklas vardagsliv som Idol. Kontot har han döpt till niklashultbergofficial, och följarna stöttar och kommenterar glatt till bilderna han delar.

Niklas Hultberg
FOTO: Instagram

Nu återstår det att se om Niklas tar sig vidare till fredagsfinalerna efter kvalfinalen!

FOTO: TV4

Annons