TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Idol-deltagaren William Segerdahl på sjukhus – tvingas ta paus

02 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
William Segerdahl på sjukhus – tvingas ta en paus.
William Segerdahl kom delad trea i Idol 2018 och har sedan dess fortsatt satsa på musiken. Men nu meddelar han att han tvingas ta en paus på grund av försämrad hälsa.
Annons
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”Brand logo
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”

Det har gått några månader sedan William Segerdahl, 16, charmade svenska folket i TV4:s Idol. Som 16-åring var han den yngsta deltagaren under säsongen som fick kliva upp på scenen under fredagsfinalerna – och det hela slutade med en delad tredjeplats tillsammans med Bragi Bergsson, 25.

Under tiden i Idol blev William en storfavorit – inte bara på grund av sin sångröst. I november förra året berättade han för Hänt att det varje dag rasslade in meddelanden i inkorgen från folk som ville visa sitt intresse för honom. Men att kombinera kärlek med Idol var svårt, förklarade han då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är inte vanligt singel, jag är supersingel. Jag och William Strid kallar oss för det. För man har inte ens tid för kärlek här, så jag måste lägga det åt sidan. Det är det som är jobbigt, sa William till Hänt.

Han fortsatte:

– Allt med Idol är så nytt, så det skulle vara väldigt svårt ändå att gå in i något seriöst nu, men sedan skulle jag gärna vilja göra det, tror jag.

Annons

När William Segerdahl gästade podcasten Vad har Hänt? i april förklarade han att han även efter Idol har fått sätta kärlekslivet i andra hand. Detta på grund av att han lagt mycket tid på sin musiksatsning.

– Det är låter så dumt och klyschigt. Men man jobbar så mycket och man lägger så mycket tid på sig själv och på musiken och på allt det här, så det blir inte så mycket tid över tyvärr. Men vi får se, sa William i podden.

Tvingas ställa in på grund av hälsan

Sedan Idol-resan tog slut har William skrivit musik hemma i Vänersborg och åkt runt på gig runtom i landet. Men på grund av hälsan meddelar han nu att han måste ställa in och ta en paus. På Instagram stories förklarar William situationen till en bild där han ligger i en sjukhussäng.

”Hej! Kommer tyvärr ställa in Grebbestad-giget nu i helgen”, skriver han och forsätter:

”Tyvärr så mår jag inte bra. Och kommer behöva vila ett tag framöver”.

William Segerdahl är dock hoppfull och skriver vidare att allt kommer att bli bra, och att han hoppas att kunna se sina fans snart igen.

FOTO: TT/Mattias Hansson, Instagram

Annons