Idol-Christoffer Hamberg om relationen med flickvännen Hanna

Idol-Christoffer Hamberg och flickvännen Hanna.

De möttes för bara några månader sedan – men de är upp över öronen förälskade i varandra.
Nu hyllar Idol-deltagaren Christoffer Hamberg sin flickvän Hanna på Instagram.
”Hon öppnade upp en del av mig som jag hade haspat från insidan ett bra tag”, skriver han på Instagram.

Ett av Idols topp tio namn var Christoffer Hamberg, 29. Under programmets fjärde fredagsfinal var temat Melodifestivalen och idolerna sjöng Mello- och schlagerlåtar under kvällens gång. Christoffer Hamberg sjöng Det börjar verka kärlek banne mig och efter framträdandet avslöjade han att låten var tillägnad någon speciell.

– Det var till Hanna, bara så hon vet, sa Christoffer Hamberg i Idol.

När Hänt pratade med Christoffer Hamberg efter Idol-sändningen förklarade han att Hanna är en väldigt speciell person i hans liv.

– Vi träffades genom skolan. Hon är en jättefantastisk, konstnärlig kvinna i runt samma ålder som mig, sa Christoffer till Hänt.

Eftersom Hanna inte var på plats i studion kände Christoffer att det var viktigt för honom att skicka en hälsning till henne. Hela låttexten var dedikerad till henne – förutom en liten detalj.

– Allt förutom ”jag kan ha fel” i låttexten tillägnar jag henne. ”Det börjar verka kärlek banne mig. Men för all del, jag kan ha fel”. Nej, det tar vi bort, berättade Christoffer Hamberg och fortsatte:

– Jag hoppas hon blev glad. Det kändes jättebra ikväll. Jag gick in med glädje och kärlek i hjärtat och gjorde sången så på det viset. Det gav mig nog en extra boost.

Christoffers kärlekshyllning till flickvännen

Under nyår valde Christoffer att ge sin flickvän en ny kärlekshyllning. Det är på hans Instagram som han skriver att han ser framemot ett nytt år av ”galenskaper” med sin flickvän Hanna. Han avslöjar även att hon fått honom att känna något som han inte känt på länge.

”Vi möttes någon vecka innan höstens upptåg startade igång på riktigt och hon öppnade upp en del av mig som jag hade haspat från insidan ett bra tag. Jag älskar henne, hon heter Hanna och även om jag mött sååå många underbara människor under det gångna året så är denna Hanna det viktigaste som hänt i mitt liv på väldigt länge! Jag älskar dig”, skriver han i inlägget.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram

SENASTE NYTT!