Här är alla låtar deltagarna sjunger fredagen den 26 november i Idol 2021

Den 26 november är det den nionde fredagsfinalen av Idol 2021.
Temat denna vecka är Kärlek.
Vilka låtar ska idolerna sjunga och vilka tillägnar de sitt uppträdande? Här är hela listan med alla låtar!

Idol 2021 börjar sakta med säkert att lida mot sitt slut. Det är nu dags för den nionde fredagsfinalen att gå av stapeln.

De idoler som hittills blivit tvungna att lämna tävlingen är Siri Leijon, 16, Pär Lindberg, 27, Emma Petersson Håård, 19, Philip Ström, 24, Amena Alsameai, 20, Daut Ajvaz och nu senast Erik Elias Ekström och Sunny Taylor. Alla fick sjunga men två blev tvungna att lämna tävlingen.

Nu är det endast fem idoler kvar. Vem vinner?

Gamla röstningsupplägget slopas

I år har Idol tampats med ett nytt röstningsupplägg, där tanken var att alla fans och tittare skulle få chans att rösta på sin idol – även om de inte hann se programmet live.

Slussarna för telefonröster var öppna hela veckorna istället för endast under programmets gång, vilket gjorde att de som tittade på programmet i repris också hade möjlighet att rösta.

Men efter en enorm kritik från tittarna så slopas nu det nya systemet och det gamla är tillbaka. Nu kommer tittarna endast kunna rösta under tiden som programmet sänds på tv.

Vad är veckans tema vecka 47?

Varje vecka bjud tittarna på ett nytt tema under varje fredagsfinal. Deltagarna anpassar därefter sina låtval efter temat och denna vecka blir det kärlek i rutan. Veckans tema är Kärlek och låtvalen kommer därför tillägnas någon som idolerna håller lite extra varmt om hjärtat.

Idoljuryn bakom podiet

Idoljuryn.

FOTO: TV4

Vilka låtar sjunger idolerna fredagen den 26 november 2021 med temat Kärlek?

I den nionde fredagsfinalen ska idolerna som vanligt uppträda med varsin låt som följer veckans tema. Vilka låtar blir det?

Här är låtarna som idolerna ska sjunga:

Lycka till!

Fredagsfinalerna i Idol 2021 visas varje fredag klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Sylvia Oti Kingsford om sin pappa Steve Kekana: ”Han är inte död”

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Idol-Lana Sulhavs relation till Snabba cash-Evin Ahmad

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Senaste nytt