hänt exklusivt

Ida visste inte om Jon-Krista och Nathalies förflutna: ”Kom på tal...”

Nathalie, Jon-Krista och Ida

Jon-Krista och Nathalie hade dejtat redan innan Bonde söker fru.
Det var dock information som utlämnades för Ida som inte hade någon aning om duons förflutna.
Nu berättar hon för Hänt om hur hon fick höra detta efter inspelningen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

Renskötaren Jon-Krista Johnson, 29, sökte efter kärleken i Bonde söker fru 2022. När det var dags för slutval stod det mellan Nathalie och Ida. Valet kom att vara svårt då Jon-Krista fattat tycke för de båda men tillslut valde han att fortsätta sin kärlekssommar med Ida.

Dessvärre visade sig paret ha slutat dejta när Linda Lindorff, 50, sedan återvände till gården. Både Ida och Jon-Krista har berättat för Hänt om varför det blev som det blev.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Ida visste inte om att Jon-Krista och Nathalie hade dejtat innan Bonde söker fru

Men nu avslöjar Ida något som hon inte kände till under inspelningarna av programmet. När Ida befann sig på gården visste hon nämligen inte om att Jon-Krista och Nathalie hade dejtat redan innan inspelningarna.

– Nej det visste ingen om, säger Ida till Hänt.

Det kom aldrig på tal?

– Inte under inspelningen.

Jon-Krista har tidigare berättat för Hänt om kvällen med Nathalie innan Bonde söker fru.

– Vi träffades och såg ett avsnitt från ett kärleksprogram. Sen så for hon hem och det bara rann ut i sanden. Det blev lite småskrivande efteråt men inte så mycket mer med det och jag trodde att det var över, att det inte blev något av det men sen fick jag helt plötsligt ett brev när bonde drog igång, sa han då.

Så fick Ida reda på duons förflutna – samtalet med Jon-Krista

Ida menar att hon inte märkte av att Jon-Krista och Nathalie kände varandra sedan tidigare.

– Nja det skulle jag väl inte säga. Det är klart att man spekulerar men man spekulerar ganska mycket om allting när man är på gården. När man sitter och väntar, det är så mycket tid man bara sitter också. Så det är klart man spekulerar om allt möjligt. Men det var ingen som visste något.

Det var inte heller så att ni frågade och de inte fick svara eller så?

– Vad ska vi fråga, det är ju inte av vår ensak egentligen. Eller jag kan ju bara prata utifrån mig själv men jag kände väl inte att det är min ensak att fråga något sånt. Om det är något som de känner de vill dela med sig av så ska de få göra det.

När inspelningarna sedan var över fick Ida däremot veta om att duon hade dejtat sedan tidigare – då hon och Jon-Krista pratade om det hela.

– Det kom på tal efteråt. Jag tänkte inte så mycket, vad ska jag tänka. Jag var ju ändå den som han valde i slutändan och det var det jag fokuserade på bara.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN