TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så träffades Molly Nutley och pojkvännen André Sund

15 jun, 2021 
Molly Nutley och André Sund
Skådespelerskan Molly Nutley har varit i en relation med dansaren Calle Sterner och skådespelaren Gustav Lindh.
Idag lever hon tillsammans med frilansmusikern André Sund.
Nu berättar Molly hur de träffades.
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Skådespelerskan Molly Nutley, 26, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, dansade tillsammans i TV4-programmet Let's dance år 2012. De landade på en andra plats i tävlingen men gick verkligen inte därifrån lottlösa, de hittade nämligen varann. Calle och Molly lämnade tävlingen som par och levde lyckliga ett tag. Däremot avslutades den kärlekssagan två år senare då kärleken helt enkelt dog ut.

En tid senare hittade Molly kärleken igen. Denna gång var skådespelaren Gustav Lindh, 26, den lycklige. De hann flytta ihop och förlova sig. Men kärleken höll inte hela vägen där heller. I slutet av 2017 valde ex-paret att gå skilda vägar.

Mollys kärleksliv slutade inte vid Gustav. Året därpå förälskade hon sig på nytt, denna gång i frilansmusikern André Sund, 31.

Paret har varit ihop sedan 2018 och är idag sambor. Frågan är, hur träffades de?

Molly Nutley och pojkvännen André
Molly och André.

Hur träffades Molly Nutley och André Sund?

Molly och André har nu varit ett par sedan flera år tillbaka och Molly beskriver pojkvännen som en snäll och bra kille, som hon för övrigt mår väldigt bra med.

Annons

– André är lugn, medan jag är mer explosiv. Vi kompletterar varandra, har Molly berättat i en intervju med Hälsoliv. Hon fortsatte:

– Han är frilansmusiker och gitarrist och när jag regisserade Håll andan skrev han all musik till serien. I september är det tre år för oss.

Men så till sak, hur träffades de?

– Vi träffades på en midsommarfest, så jag var lite full. Jag gick fram till André och sa att han hade en snygg hoodie på sig. Sedan sågs vi inte mer den kvällen, men dagen efter tänkte jag på André och skrev till honom. Vi tog en öl och det blev liksom bra, avslöjar Molly.

Så modigt gjort av Molly! Grattis till kärlekslyckan!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons