LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt du vill veta om Gustav Lindhs och Molly Nutleys kärlekssaga

15 okt, 2020 
Det fann varandra under en inspelning och förlovade sig nästan direkt.
Men kärlekssagan blev kortvarig.
Här är allt du vill veta om Molly Nutley och Gustav Lindhs kärlekshistoria!
Annons
Thorsten Flinck och Richard Flinck återförenas i podcast efter 20 årBrand logo
Thorsten Flinck och Richard Flinck återförenas i podcast efter 20 år

Molly Nutley växte upp i rampljuset med Helena Bergström som mamma och Colin Nutley som pappa. Hon började skådespela redan i tidig ålder. När hon var 14 år fick en liten roll i Så olika, som var regisserad av hennes mamma.

Sedan fick hon en roll i Änglagård – tredje gången gillt, där hon spelade Helenas karaktärs dotter. 2014 medverkade hon i SVT:s dramaserie Tjockare än vatten och nu är hon aktuell i nya Bröllop, begravning och dop.

Under inspelningen av filmen Vilken jävla cirkus, även den regisserad av Mollys mamma Helena Bergström, spelar Molly mot Gustav Lindh.

Men det var inte enbart kärlek framför kameran, utan även bakom. Filmen hade premiär i oktober 2017 och paret förlovade sig senare.

– Det har varit magiskt och lyxigt att spela in Vilken jävla cirkus med Gustav, min kille, som har huvudrollen, sade Molly Nutley och fortsatte:

– Vi bor ihop nu. Om man är kär kan man lika gärna flytta ihop, han bodde i Malmö förut men har flyttat in hos mig nu, sa Molly till Hänt då.

Annons

Förlovade sig

I slutet på oktober 2017 lade Mollys vän skådespelaren Happy Jankell upp en bild på sin Instagram på Molly och Gustav Lindh.

I bildtexten skrev Jankell:

”Vackra, nyförlovade, framgångsrika” och avslöjade därmed att Molly Nutley förlovat sig med skådespelaren.

Men förlovningen höll inte så länge – kort därefter gick paret skilda vägar.

Hänt var först med att rapportera att paret gått skilda vägar. Detta efter att ha noterat att Gustav som tidigare stod skriven i Molly Nutleys lägenhet i Stockholm, stod skriven i hemstaden Västerås. På Facebook hade han även ändrat sin relation till singel.

Molly Nutley, som tidigare postat flera bilder på kärleken på Instagram, tog snabbt bort flera bilder på Gustav Lindh från sitt konto. I samma veva kunde man se att paret inte längre var vänner på Facebook och de följer än idag inte varandra på Instagram.

Mollys nya kärlek

Gustav och Molly gick skilda vägar under vintern 2017 och Molly bekräftade sin nya kärlek hösten 2018. Hon berättade då att hon funnit kärleken i musikern André Sund.

André Sund, som är gitarrist i indiepop-bandet Join the riot, syns flitigt i Molly Nutleys sociala medier.

FOTO: TT

Annons