Artikeln innehåller reklamlänkar

Han är Molly Nutleys nya pojkvän efter uppbrottet från Gustav

Molly Nutleys nya pojkvän

Molly Nutley har hittat kärleken igen! I en video på Instagram story visar hon upp sin nya pojkvän.

I oktober förra året råkade Happy Jankell, 24, avslöja på Instagram att skådisarna Molly Nutley, 23, och Gustav Lindh, 22, hade förlovat sig.

”Vackra, nyförlovade, framgångsrika. På en terass på Grand Hotel efter deras premiär”, skrev hon i ett inlägg efter premiären av filmen ”Vilken jävla cirkus” där Molly och Gustav spelade mot varandra.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Kärlekssagan tog dock slut. Efter bara fem månader som förlovade gick de skilda vägar och Gustav flyttade ut från Mollys lägenhet. Men nu verkar Molly Nutley återigen ha hittat kärleken.

På sin Instagram story filmar hon sin nya pojkvän som står på scen och spelar i ett band. Efter halva filmen vänder hon kameran och filmar sig själv. Det är en väldigt glad Molly som syns i videon.

”That’s my boyfriend… yes jag har blivit en sån där groupie… pinsamt!”, skriver hon i videon följt av en tagg till pojkvännens Instagram.

Den nya kärleken heter André Sund och är gitarrist i indie pop-bandet Join the riot, som släppte sitt debutalbum 2015 och en EP i början av 2018. Molly delade en bild på honom på sin Instagram redan för ett par veckor sedan, men då hintade hon inte om att de var ett par.

Molly Nutley har tidigare haft ett förhållande med Let’s dance-dansaren Calle Sterner. När de dansade ihop i programmet 2012 uppstod det heta känslor och senare blev de ett par. Förhållandet tog slut efter några år.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Molly Nutley stöttas efter kravet i Nyhetsmorgon: ”Blev väldigt chockad”

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!