Artikeln innehåller reklamlänkar

Molly Nutley bryter tystnaden om nya kärleken: ”Är kär”

Molly Nutley berättar om nya kärleken André Sund.

I höstas hittade skådespelaren Molly Nutley kärleken i musikern André Sund. Nu berättar hon för första gången om den nya relationen.

Det var i september förra året som Molly Nutley, 23, visade upp sin nya kärlek för första gången. I en video på Instagram story filmade hon musikern André Sund, 29, när han stod på scenen och spelade i ett band, och passade samtidigt på att avslöja att han var hennes nya pojkvän.

”That’s my boyfriend… yes jag har blivit en sån där groupie… pinsamt!”, skrev hon då i videon, följt av en tagg till pojkvännens Instagram.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har Molly titt som tätt visat upp André Sund i sina sociala medier, men annars har det varit tyst om den nya relationen – fram tills nu. För Expressen bryter hon tystnade och berättar för första gången själv om den nya relationen.

– Jag är kär, säger Molly Nutley till Expressen.

En bruten förlovning

Året innan Molly hittade kärleken i André Sund var hon förlovad med skådespelaren Gustav Lindh, 22. Det blev känt genom att Happy Jankell, 24, råkade avslöja på Instagram att paret hade förlovat sig.

”Vackra, nyförlovade, framgångsrika. På en terass på Grand Hotel efter deras premiär”, skrev hon i ett inlägg efter premiären av filmen Vilken jävla cirkus där Molly och Gustav spelade mot varandra.

Men kärlekssagan fick ett slut. Efter bara fem månader som förlovade gick de skilda vägar och Gustav flyttade ut från Mollys lägenhet. Efter det var Molly singel fram tills i höstas när hon bekräftade relationen med nya kärleken André.

Men det är inte bara i kärlekslivet det går bra för Molly Nutley, utan även i karriären. Förra året började hon debut som regissör med filmen Flickan för Plan International och nu är hon aktuell i nya dramaserien Bröllop, begravning och dop, som regisseras av hennes pappa Colin Nutley, 74. Även mamma Helena Bergström, 55, har en roll i serien.

LÄS MER: Han är Molly Nutleys nya pojkvän efter uppbrottet från Gustav

LÄS MER: Molly Nutley stöttas efter kravet i Nyhetsmorgon: ”Blev väldigt chockad”

FOTO: TT

Senaste nytt