Hundcoachen Fredrik Steens okända relation med Zlatan Ibrahimovic

ZLATAN IBRAHIMOVIC, FREDRIK STEEN
Exklusivt

Fredrik Steen har blivit hundcoach med hela svenska folket och många vill ha hans hjälp – bland annat världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic!
Nu berättar Fredrik för Hänt om relationen till Zlatan.
0:24

Efter reklamen: Inger ”Pippi” Nilssons hälsning till Zlatan Ibrahimovic: ”Ring mig!”

(0:24)

Fredrik Steen, 50, även känd som Hundcoachen är en av Sveriges främsta hundälskare och hans passion för just hundar har öppnat många dörrar för honom. Vi har i flera år fått se honom i Nyhetsmorgon där han är en väldigt populär person och många tittare blev otroligt engagerade i hunden Lilla Nymo.

Men att Fredrik skulle bli en så här pass välkänd hundcoach var aldrig planen. Faktum är att han aldrig egentligen tänkt att han skulle bli en känd hundcoach, men han hade passionen och det är det som är det viktiga.

– Det är intresset som har drivit mig. Många pratar ju om att de vill bli entreprenörer exempelvis och så när man frågar vad de har för idé så har de ingen idé. För mig har det ju varit tvärtom, det är ju hundarna och allt kring hundarna som har skapat min entreprenad-anda, förklarar Fredrik för Hänt.

Hårda anklagelserna mot doktor Mikael – bilderna från bråket

Zlatans okända relation till Hundcoachen

I december 2021 släppte Zlatan Ibrahimovic, 40, sin självbiografi, Adrenalina. I boken berättar han mycket om hur det känns att bli äldre, vad som händer efter karriären och adrenalinkicken han får utav att anta svåra utmaningar.

I boken kom han också in på familjen och den starka kärleken till barnen och livspartnern Helena Seger, 51. Men det finns en annan familjemedlem som också betyder otroligt mycket för Zlatan, nämligen hunden Trustor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I boken berättade Zlatan att de fått hjälp med Trustor av en svensk hundcoach. Och vem är den här svenska hundcoachen? Fredrik Steen såklart! När Hänt når Fredrik kommer vi in på ämnet, men dessvärre kan han inte uttala sig allt för mycket om sådana här saker.

Kan du berätta om när du åkte ner till Italien och hjälpte Zlatan med Trustor?

– Nej det kan jag faktiskt inte. Och det är faktiskt inte bara mot Zlatan, så att säga. De människor som vill ha min hjälp, det finns ju fler kända personer, men det ingår liksom i min profesionalism att inte prata om det, förklarar Fredrik och fortsätter:

– Nu kan jag ju nämna det här eftersom han själv nämnde mig i sin bok. Innan dess har jag ju inte yppat ett ord om det här och kommer inte göra heller tyvärr. Men de är väldigt fina människor.

HELENA SEGER

Zlatan och Helena turas om med att gå ut och gå med Trustor. Här fångades Helena på bild under promenaden en vacker vårdag i Turin 2006. Vid det här laget spelade Zlatan i Juventus. Helena var gravid med Vincent.

Mauro Tarzariol / TT

Därför kan inte Hundcoachen prata om relationen med Zlatan

Zlatan och Fredrik har känt varandra i många år men om de fortfarande har kontakt kan Fredrik tyvärr inte uttala sig om.

– Pass. Nej men jag kan säga så här att Zlatan och hans familj är ju väldigt väldigt fina människor kan jag säga. Väldigt mysiga hundägare och så, men jag kan inte säga för mycket om det, säger Fredrik till Hänt och avslutar:

– Jag blev glad över att han nämnde mig i boken givetvis, även fast han inte nämnde mig vid namn. Zlatan är ju jävligt ball alltså.

Björn Frantzén om hemliga mötet med Zlatan Ibrahimovic

Se klippet här!

LÄS OCKSÅ: Farmen-Monikas ilska mot TV4 efter upptäckten: ”Sjukt”

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrosso akut till sjukhus – mamma Pernillas stora oro

FOTO: Youtube, Carolina Byrmo/Aftonbladet

SENASTE NYTT!