Robinson-Homayons svar på frågan om utseendet – efter tittarnas undran

Homayon Sytes

En av deltagarna i Robinson har skapat frågor hos tittaren.
Det är nämligen Homayon Sytes och hans navel – eller kanske navlar?
Nu svarar han på frågan som dykt upp. Har han verkligen två navlar?
Livsfarliga händelsen under Robinson-inspelningen: ”Anaconda”
0:45

Efter reklamen: Livsfarliga händelsen under Robinson-inspelningen: ”Anaconda”

(0:45)

Slå på ljud

Överlevnadsprogrammet Robinson hade under söndagen den efterlängtade säsongspremiären. Och nog har det allt skett en del ändringar och förnyelse i programmet.

Bland annat så är Anders Öfvergård, 54, som vanligtvis programleder utbytt. Hans samarbete med TV4 avbröts efter att vårens säsong hade spelats in. När säsongen sändes hade kontraktet redan avslutats men eftersom inspelningarna redan var gjorda så sändes programmet ändå.

Men kort efter kom beskedet att elitsoldaten Petra Malm, 45, tar över stafettpinnen efter Anders. Men även hon har tidigare erfarenhet av yrket – hon har nämligen varit programledare för det omåttligt populära programmet Elitstyrkan.

Något som också är nytt för i år är att det sänds två säsonger under 2022. En sändes i våras och nu kommer alltså en till som spelades in på Malaysias stränder.

Tittarnas starka reaktioner efter säsongspremiären

Under söndagskvällen var det alltså dags att kickstarta den andra säsongen för i år. Och det gjordes minst sagt med bravur. Så snart deltagarna hade anlänt till stranden fick de beskedet att två av dem skulle tvingas lämna redan innan det stora äventyret hade börjat.

Det gick till så att de två lagledarna fick välja en och en till sitt lag tills två var kvar och de fick lämna stranden lika snabbt som de kommit. Det var Andreas Haraldsson, 29, och Martin Larsson, 24, som fick bege sig mot Gränslandet för att ha en chans till att tävla sig tillbaka till Robinson.

Detta segment fick tittarna att reagera starkt och kritik vällde in på TV4:s sociala medier.

Nu svarar Homayon på frågan som alla undrar!

En av deltagarna som lyckligtvis fick stanna kvar efter det kritiserade segmentet var Homayon Sytes, 23. Något som flera tittare frågade sig när de såg honom i rutan var att det såg ut som att han hade två navlar.

I en intervju med Hänt berättar han att så inte är fallet – sanningen är den att det handlar om något helt annat.

– Nej jag har inte två navlar, det har jag absolut inte. Jag föddes i Afghanistan så när jag föddes så har min farmor haft en tradition att de märkt små barn på grund av ett ideologiskt tankesätt om att barnen börjar gå snabbare i ung ålder då. Hon hon hade typ värmt upp en metallpinne i elden och markerat precis ovanför naveln och jag har även en på ryggen, säger Homayon skrattandes.

Han skrattar och säger att han visste att det skulle dyka upp frågor kring detta.

– Det är ju ett ideologiskt tankesätt som kanske inte har så bra grunder men de gjorde det och jag kommer inte ihåg det så mycket. Jag har ingen aning om det ens funkade.

Då fick vi svar på den frågan!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN