Herman Silows erkännande om Idol 2020 – hotet från Caspar Camitz

Herman Silow och Caspar Camitz i Idol 2020

Foto: TT

I en intervju med Hänt avslöjar nu Idol-deltagaren Herman Silow vem han ser som sin största konkurrent – samt ångern över de tidigare orden i direktsändningen.
Slå på ljud

Det är dags för ytterligare en fredagsfinal i musiktävlingen Idol. Denna vecka ska sju deltagare bli sex och kampen om vinsten blir allt tydligare.

Förra veckan fick tittarna ha ett finger med i spelet gällande vilka låtar deltagarna skulle sjunga. Det blev tillslut stridspiloten Niklas Hultberg, 31, som fick lämna tävlingen, detta efter att hängt löst tillsammans med Herman Silow, 23.

Herman Silows ånger efter orden i direktsändningen av Idol

När Hänt når Herman berättar han om sitt missnöje över förra fredagen. Herman var nämligen inte nöjd över låtvalet, vilket var något han även uttryckte i tv-sändningen.

– Det är tufft och jag måste bli bättre på att sjunga sånt som jag inte älskar. Och att det inte tar så mycket energi av mig som det gjorde, säger Herman och fortsätter:

– Jag kände att jag var lite väl barsk framför kameran så jag skämdes över det och var orolig att jag hade sagt för mycket och varit för bitter.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men nu har Herman tagit nya tag och känner sig laddad inför fredagskvällens framträdande. Att han tävlar mot ett gäng riktigt vassa deltagare oroar honom inte allt för mycket.

– Jag känner att jag vill leva upp till det de anda gör och jag tror att de känner likadant. Men det är väldigt skönt att vara i sällskap av folk som är väldigt duktiga. Vissa år så hade många av oss kunnat vara med och det hade inte alls varit samma konkurrens, då tror jag att vi hade lärt oss mindre. Det är så många som är vassa i år, säger Herman.

LÄS MER: Idolernas hemliga kärleksliv
NU GRATIS

Caspar Camitz är Hermans största hot i Idol 2020

Herman tycker att han själv är hans största konkurrent men samtidigt kan han inte låta bli att tro att Caspar Camitz, 26, är det farligaste hotet.

– Han är livsfarlig, han kommer ju att vinna liksom, 100 procent. Så på det sättet är han livsfarlig om man tänker så. Men det känns helt okej för mig. Vinner han så gör han det helt välförtjänt.

Vill man inte vinna om man medverkar i Idol?

– Jo det är klart men man vill vinna välförtjänt. Man vill vinna för att man är bäst. Jag vill vara bäst såklart men det är något helt annat tycker jag.

Även om Caspar är ett hot i tävligen och sedan start varit en tittarfavorit så menar Herman att det inte finns någon avundsjuka.

– Det känns jättehärligt och jag tycker om honom jättemycket. Det är också helt välförtjänt. Han är super både som person och som artist. Vi har mycket att lära från honom, säger Herman.

LÄS OCKSÅ: Idol-Caspar Camitz om kärleken till flickvännen Vanessa

LÄS OCKSÅ: Idol-Simon om okända livskrisen – får hjälp

SENASTE NYTT!