LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Schyffert visar upp familjelyckan – efter Nours sjukdomsbesked

28 okt, 2022 
Nour El Refai och Henrik Schyffert
Nour El Refai och Henrik Schyffert fick sonen Sami 2019.
Nu visar han upp den stora familjeglädjen på sin Instagram.
Tack för att du..
Annons
Henrik Schyfferts drastiska beslut efter oron för barnenBrand logo
Henrik Schyfferts drastiska beslut efter oron för barnen

Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, har varit ett par i tio års tid. De två komikerna som båda syns mycket i offentligheten är tillsammans ett av våra mest omtalade kändispar.

Paret har under den största delen av deras relation bott som särbos, men för drygt ett år sedan kom de med nyheten att de flyttar ihop.

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, sa Henrik då i deras gemensamma podcast Nours poddelipodd. Och Henrik.

Han förtydligar även att de har bott tillsammans men inte haft en gemensam bostad. Men tillslut kom de till den punkten att det blev för omständigt att flytta emellan.

– När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, säger Henrik Schyffert.

Parets gemensamma podcast nominerad till Årets humorpodd

Nu lever alltså paret som sambor med lilla sonen Sami, 3. Han föddes i oktober 2019. Henrik har även sönerna Janne Schyffert, 23, och Ove Schyffert, 20, från sin tidigare relation med Bea Uusma, 56.

Annons

Och parets enskilda karriärer är inte bara framgångsrika på tu man hand. De driver ju dessutom sin gemensamma podcast Nours poddelipodd. Och Henrik. Och den tuffar minst sagt på som tåget. Nyligen avslöjade de att podcasten är nominerad till Årets humorpodd.

”Vi är nominerade till Årets Humorpodd och för att fira det har vi idag gjort en podd med EXTRA MYCKET HUMOR! Avs. 95 ”Låt Dymon jobba!” är ute nu! Länk i bio och TACK för att ni lyssnar!”, skriver paret till en kärleksfull bild.

Men framöver kommer lyssnaren få höra lite mindre av Henrik i podcasten. De förklarade i ett gemensamt inlägg på Instagram att han har mycket jobb och kommer därför inte kunna medverka i alla avsnitt.

Henrik visar upp familjelyckan – fina orden om sonen

Och fredagen är inte vilken dag som helst för familjen. Det är nämligen sonen Samis födelsedag och liten blir stor som fyller hela tre år.

På Instagram publicerar Henrik en bild där han ligger på rygg i soffan och lyfter upp sonen med en fin hälsning till födelsedagsbarnet.

Idag fyller du 3! Tack för att du kom hit och gjorde våra liv så mycket roligare!! Grattis världens bästa Sami från din malliga pappa!!!

Tidigare i veckan tvingades Nour ställa in ett planerat gig på stand up-klubben Norra brunn i Stockholm på grund av sjukdom så vi hoppas verkligen att hon är återställd och kan vara med och fira sin son på den stora dagen!

Grattis Sami!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons