Henrik Schyffert och Nour El Refai har flyttat ihop – vändningen i relationen

Henrik Schyffert & Nour El Refai

Henrik Scyffert och Nour El Refai har flyttat ihop.
Nu berättar de om förändringen i relationen sedan beslutet.
– Vi båda är livrädda, säger Henrik.

De folkkära komikerna Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i åtta år och i början av 2019 fick de deras första gemensamma son Sami. Sedan i början av deras relation har de levt som särbos och i en intervju med Raw comedy har Nour tidigare kommenterat beslutet.

– Vi lever särbo. Sen bor vi ihop väldigt mycket ändå men vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha, även om vi skaffar barn, sa hon då.

Men tidigare i år meddelade paret att de tagit det stora beslutet att bli sambos trots allt. Nu berättar de om den stora förändringen i relationen sedan dess.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför har Nour och Henrik flyttat ihop

Anledningen till att de tillslut har valt att flytta ihop beror helt enkelt på att det blev för jobbigt att hoppa mellan två bostäder, speciellt med ett litet barn. Det är i parets gemensamma podd Nours poddelipodd och Henrik som de berättar om beslutet.

– Nu kommer de att säga ”vad var det vi sa?” Men de hade rätt, så är det. Det är för jobbigt att flytta mellan två platser. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan. Det är slitigt, säger Nour.

Nour och Henrik om förändringen i relationen sedan beslutet

Och nu är det dags. Efter en del renovering har de nu flyttat ihop och den nya vardagen har fått de att upptäcka en stor skillnad i deras relation - nämligen att de båda är mycket mer försiktiga. Det är Henrik som tar upp det i podden.

– Jag har tänkt på det nu när vi flyttar ihop, hur rädda vi är för varandra. Har du tänkt på det här? Vi tar extremt mycket hänsyn. Båda vi är livrädda att den andra ska säga "nej, då kan inte jag bo här" så vi har ju då slagit ihop två hem till ett hem, säger han varpå Nour bekräftar:

– Ja jag tar en sån här stor bromskronhjort som väger åtta kilo och bara är som prydnad och bara "Henrik, älskar du den här?" Och om du svarar ja så bara "okej nej men det är lugnt, det är lugnt!”

Men att de har varit försiktiga har också gjort att det har gått väldigt bra.

– Vi har varit väldigt duktiga båda två på att offra saker. Det är ändå vackert att se att två hem ska smälta ihop, avslutar Nour.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists kärlekslängtan – efter alla år som singel

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Fredrik Eklund USA med 3-åriga sonen Freddy

SENASTE NYTT!