Därför lämnar Fredrik Eklund USA med 3-åriga sonen Freddy

Fredrik Eklund & sonen Freddy

Kändismäklaren Fredik Eklund lämnar landet ensam med sonen.
Nu berättar han varför.
”Det är viktigt för oss båda”, skriver han.
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
Slå på ljud

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund slog igenom i den amerikanska realityserien Million dollar listing New York där man fick följa honom när han sålde lyxfastigheter till kända personer.

För åtta år sedan gifte han sig även med sin stora kärlek Derek Kaplan och tillsammans har de tvillingarna Milla och Freddy. Fredrik var länge öppen med sin längtan efter barn men också om den tuffa vägen dit, och för tre och ett halvt år sedan gick hans önskan äntligen i uppfyllelse.

Men nu lämnar Fredrik landet med sonen Freddy. Nu berättar han varför.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stjärnmäklarens resa med dottern Milla

Fredrik och hans familj bor i USA men tidigare i sommar gav han sig iväg till Sverige tillsammans med dottern Milla. Han berättade då att han tycker det är viktigt att Milla och Freddy får egentid med båda sina föräldrar, speciellt då de är tvillingar och väldigt ofta förknippas med varandra.

”Speciellt med tvillingar så tror jag att det är viktigt att splittra dem ibland för att stärka deras identiteter som individer - just eftersom de är så nära”, skrev han då på sin Instagram.

Nu lämnar Fredrik EklundS landet med sonen Freddy

Och nu är det sonens tur att få åka på resa tillsammans med sin pappa. Men den här gången bär det av till Grekland. I ett inlägg på Instagram berättar Fredrik om känslorna inför resan.

”Idag är en stor dag. Den speciella pappa och Freddy-trippen börjar! Freddy har pratat om den här resan enda sedan jag tog Milla till Sverige i juli. Han ville inte ens sova inatt på grund av att han var så exalterad och packade sin dinosaurie och sina ritböcker. Han har frågat om han kan få träffa piloterna, lära sig att flyga och få vara vaken hela natten för att kolla på filmer på planet. Vi har tre flyg framför oss för att komma till Grekland så önska mig lycka till haha.”, skriver han innan han fortsätter:

”Trots allt är han bara tre år men jag vet att den här resan är viktig för oss båda för att vi ska få egentid och connecta och för att han ska känna sig speciell. Jag kan verkligen rekommendera att göra något sånt här, för tiden flyger förbi och plötsligt är de påväg till college.”

Och i kommentarsfältet har många skickat fina hälsningar, däribland maken Derek.

”Saknar er redan”, skriver han följt av många röda hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Anthony Yigit om triangeldramat med Elin Härkönen och ex-flickvännen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om verkliga relationen med brodern Oliver Ingrosso

FRÅN FÖRSTASIDAN