Henrik Alsterdals fina ord om Anders Pihlblads mamma

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal njuter till fullo av familjelivet med barnen.
Nu avslöjar Henrik hur relationen till svärmodern ser ut.

Anders Pihlblad, 52, och Henrik Alsterdal, 41, är två av TV4:s mest populära profiler. Utanför jobbet är de också ett par. Faktum är att de träffades på arbetsplatsen. Men det var långt från kärlek vid första ögonkastet. Men så på en personalfest för 14 år sedan föll de till slut för varandra. Och resten är historia som det heter.

Tre år senare förlovade sig Henrik och Anders, och idag har de två barn, dottern Nike, 10, och sonen Erling, 9.

Både Anders och Henrik har synts flitigt i rutan under året, men i somras var det äntligen dags för lite välförtjänt semester. På grund av coronaviruset spridning i Sverige och världen blev sommaren minst sagt annorlunda. en samtidigt som andra par kanske går varandra på nerverna så har Anders och Henrik njutit till fullo av att bara få hänga med familjen.

– Vi har snarare konstaterat att det är härligt att vi inte tröttnar på varandra och att vi har väldigt kul ihop hela tiden, sa Anders tidigare i år till Hänt om den annorlunda tiden med Henrik.

Som tv-profiler som syns på bästa sändningstid i en av Sveriges största kanaler är paret vana vid att få uppmärksamhet. När det gäller deras barn har de däremot valt att hålla dem helt utanför offentligheten. Det händer att Nike och Ehrling dyker upp på deras föräldrars sociala medier, men både Anders och Henrik är noga med att inte visa deras ansikten.

– När barnen är tillräckligt stora för att själva veta vad det innebär att vara på bild i sociala medier så får de bestämma själva. Men nu tycker vi att de får äga sina ansikten, säger Anders till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Henrik Alsterdals fina ord om sin svärmor

Paret värnar alltså om sin familjs integritet. Men det händer att de bjuder tpå vissa delar av privatlivet. Som i veckan när Henrik Alsterdal ledde Efter fem tillsammans med Axel Pileby.

Eftersom det just den dagen var Svärmors dag fick Henrik frågan om hur relationen såg ut med svärmodern, alltså Anders Pihlblads mamma.

– Mycket bra skulle jag säga, säger Henrik i programet och avslöjar att han inte ens kallar henne för svärmor.

Därför försvinner Malou efter tio

– Jag säger inte ens svärmor, jag säger kärmor. De kan fylla en viktig plats i ens liv.

– Det är ett tecken på att det är bra?, frågar Axel Pileby.

– Absolut!, säger Henrik bestämt.

Henrik har själv delat klippet på sin Instagram.
”Klart det heter kärmor”, skriver han till inlägget följt av en hjärtemoji.

LÄS OCKSÅ: Anders Pihlblad om verkliga relationen med Malou von Sivers

LÄS OCKSÅ: ”Soldoktorn” avslöjar intima detaljer om sexlivet – efter fem månader med Lotta Engberg

FOTO: TT, Efter fem/Instagram