Anders Pihlblad om verkliga relationen till Malou von Sivers

Anders Pihlblad om verkliga relationen till Malou von Sivers

Anders Pihlblad och Malou von Sivers har jobbat på samma arbetsplats i många år.
I en intervju med Hänt avslöjar Anders nu hur deras relation egentligen ser ut bakom kamerorna.
– Vi har aldrig, säger han.
Hemma hos Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Slå på ljud

Anders Pihlblad är den folkkära tv-personligheten som svenska folket nu har sett i tv-rutan i många år. Han är just nu en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon och är efter alla dessa år hos kanalen forfarande otroligt nöjd med sin arbetsplats. I en intervju med Hänt berättar han om tacksamheten gentemot hans jobb.

– Jag älskar Nyhetsmorgon. Det är ju en väldigt fin arbetsplats med väldigt fina människor och vi blir ju lite som en tv-familj som man tillbringar väldig mycket tid med. Annars hade jag inte heller varit så länge på samma arbetsplats, säger han.

Men förutom en otrolig karriär har han även fått sin stora kärlek Henrik Alsterdal genom jobbet. Han jobbar nämligen också på TV4 och är just nu parhäst med Tilde De Paula i aktualitetsprogrammet Efter fem. Men trots att de jobbar på samma arbetsplats är det inte alltid de träffar varandra under dagarna.

– Jag ser ju inte ens honom på dagarna utan vi träffas och äter lunch typ. Det är en stor arbetsplats och vi sitter på olika redaktioner. Vi har varit på samma arbetsplats idag och inte sett varandra. Men om vi ses så är det ju bara kul, berättar Anders.

Istället får de spendera tid med deras andra TV4-kollegor. Nu berättar Anders om hans relation till Malou efter tio-profilen Malou von Sivers. 

De oväntade orden om Malou von Sivers

Snart är det dags för USA att välja deras president på nytt, och som vanligt planerar TV4 att göra något kring den stora händelsen. Förra gången var det Anders som ledde valvaken tillsammans med Anna Lindmarker, men i år avslöjar han att han får en ny partner – nämligen Malou. Trots att kollegorna har jobbat på samma arbetsplats i över tjugo år är det här första gången de gör något tillsammans, och för Hänt berättar Anders sina känslor kring beskedet:

– Vi har aldrig jobbat ihop så de ska bli jättekul, säger han innan han fortsätter:

– Vi har ju lämnat över till varandra och sådär och olika sändningar, och jag har gjort något efterdebattsprogram till henne för länge sen, men vi har aldrig jobbat ihop. Så det blir första fången och det ska bli jättekul.

Han berättar att det var en av deras chefer som föreslog konceptet och att de nappade direkt. De har nu varit ute och ätit middag ihop för att lära känna varandra inför det kommande samarbetet, och Anders berättar att de kommer mycket bra överens.

– Måste säga att det är väldigt roligt att lära känna Malou efter alla dessa år. Hon är rolig och smart, säger han.

Men han är även djupt imponerad av hennes stora prishylla som hon har hemma hos sig.

– På bokhyllan själv har jag ju liksom simborgarmärket så det ska bli kul att jobba med ett sånt här proffs.

LÄS OCKSÅ: Anders Pihlblads kärleksfulla ord till Henrik Alsterdal

LÄS OCKSÅ: Anders Pihlblad stöttar maken Henrik Alsterdal

FRÅN FÖRSTASIDAN