TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mikael ”Soldoktorn” Sandström om sexlivet med Lotta Engberg

23 okt, 2020 
AvEmelie Tholin
Efter fem månader med Lotta Engberg – nu avslöjar Mikael ”Soldoktorn” Sandström intima detaljer om sexlivet.
Annons

Här får du veta mer om Sveriges just nu hetaste kändispar!

Mikael Sandström och Lotta Engberg är nu officiellt ett par.

Han var singel i hela 13 år. Men när Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, gick på dejt med Lotta Engberg, 57, i somras föll alla bitarna på plats. För Hänt berättade Mikael om sina fina möten med Lotta.

– Vi pratar rätt mycket. Hon har ju hund så vi är ute och går runt med den och snackar. Sen har hon varit och hälsat på mitt landställe på västkusten utanför Tjörn. Vi har varit ute med min båt och så, myste han och lovordade Lottas personlighet.

– Hon har så många fina sidor som kanske inte syns i offentligheten. Hon har ett större djup än vad som kanske syns. Hon är varm och prestigelös och initiativrik, sade han.

✔︎ Det här är Mikael Sandström

Namn: Anders Mikael Ygge Sandström
Född: 3 juni 1958
Familj: Flickvännen Lotta Engberg samt två barn och två barnbarn.
Karriär: Vunnit ett SM-guld i hopp (skidor). Även vunnit tre SM-guld i rock’n’roll-dans. Medverkade i ”Expedition: Robinson” 2003. Arbetat som läkare i 33 år. Överläkare i anestesi och intensivvård sedan 27 år, jobbar på Lindesbergs lasarett.
Aktuell: Expert i ”Nyhetsmorgon” på tisdagar och kör en stand up medicine-show i höst.

Annons

Även Lotta kommenterade relationen:

”Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter”, skrev hon i ett sms till Aftonbladet.

Nu har Mikael och Lotta varit ett par i nästan fem månader. De har även hunnit med en kärleksresa till nordöstra i Spanien. I en hel vecka rådde de om varandra i den romantiska kustpärlan.

– Vi har tränat lite med betoning på lite, vi har gått flera mil om dagen men vi har inte styrketränat. Det har också varit en del förberedelser för min show i höst. Lotta är ett oerhört bra bollplank, säger Mikael enligt Aftonbladet och berättar att de haft det ”fint och mysigt”.

Lotta Engberg är en av våra mest folkkära tv-profiler!

Romansen med Lotta har spätt på Mikael Sandströms kändisskap rejält och nyligen medverkade han i en intervju med Nöjesguiden, rapporterar Stoppa pressarna. Där avslöjar han även pikanta detaljer om sitt sexliv...Tidningen frågar bland annat om vi någonsin kommer få se rubriken "Här är Soldoktorns läckta sexfilm med Lotta Engberg"?

Annons

Mikael Sandström har aldrig använt kondom

Mikael Sandström svarar visserligen nej, men blir sedan lite betänksam. Han klurar en aning och säger sedan:

– Jag var tvungen att tänka på vad som finns på bild och inte.

Soldoktorn vill dock inte kommentera om det finns några avslöjande bilder eller ej på paret i sänghalmen. Istället väljer 62-åringen att göra ett sensationellt avslöjande:

– Jag har aldrig använt kondom i hela mitt liv, säger han plötsligt och tillägger:

– Men jag är den smittfriaste som finns. "Det är ingen fara så länge man har rent mjöl i pålen", som någon sa till mig, fortsätter han enligt Stoppa pressarna.

Mikael berättar också hur det känns att bli kär igen på äldre dagar.

– Det här är en känsla som jag inte trodde skulle komma tillbaka Den är obeskrivbar och en känsla som jag nästan hade glömt fanns. Det är speciellt när en annan människa tar upp så mycket av dagens tankar.

Foto: TT & Privat

Annons