Hemliga avtalet med Korosh Kananian under inspelningen

Korosh Kananian och Laila Bagge på bröllop och på en match.
Den nya säsongen av Lailaland är igång – realityserien där tittarna får följa Laila Bagge och Liam Pitts i vardagen. Även denna säsong kommer Lailas stora kärlek Korosh Kananian att medverka litegrann. För Hänt avslöjar Laila och Liam vad som krävdes för att han skulle ställa upp – trots att han inte vill vara offentlig.
Annons

Under måndagen var det premiär för den tredje säsongen av populära realityserien Lailaland på TV3. I programmet får tittarna följa med Laila Bagge, 46, och hennes äldsta son Liam Pitts, 15, i deras liv. I den nya säsongen är Laila tillbaka i musikbranchen då hon nyligen upptäckt stjärnskottet Bishara Morad som kom tvåa i Melodifestivalen.

Liam kommer i sin tur få prova att bo ensam och tittarna kommer även få följa med honom på en resa till Thailand för att träffa sin morfar.

Annons

Eftersom att vi får följa familjen i sitt vardagsliv, innebär det att även Lailas sambo sedan några år tillbaka Korosh Kananian, 28, också medverkar i programmet.

Annons

När Hänt träffar Laila och Liam på pressträffen inför den nya säsongen, berättar de att det inte varit så enkelt för Korosh med en realityserie i hans hem eftersom han egentligen inte vill vara offentlig. Men det skulle bli alltför svårt att räkna bort honom från programmet.

– Han har ju aldrig velat vara offentlig. Så att det har ju blivit mer så att om du ska vara tillsammans med mig så får du synas någonstans för det är svårt att klippa bort dig när man går och har en kamera hack i häl. Det blir väldigt konstigt också om man sitter på familjemiddagar och alla pratar och sedan är han bortklippt, säger Laila till Hänt.

Tv-profilen menar att det bara skulle bli konstigt om Korosh hela tiden skulle vara tvungen att hålla sig i bakgrunden på exempelvis semestrar, eller kanske inte ens kunna följa med alls bara för att undvika kamerorna.

”Var en process”

Korosh gick således med på att medverka i programmet, men uppoffringen kom med ett krav.

– Han gjorde en liten uppoffring, eller liten, en ganska stor uppoffring där och sa det att: okej, så länge jag inte är i centrum för uppmärksamheten, så okej, filma ni men jag vill vara med så lite som möjligt, säger Laila.

Annons

Liam förklarar det hela som en process.

– Det var en process. I början var det inte alls mycket men sedan blev det mer och mer och mer, men sedan har han fortfarande inte tackat ja till synkar. Han vill inte vara själv liksom, utan han vill vara med i gruppen när det verkligen behövs. Men han vill ju helst inte, förklarar Liam.

Hela familjen är också medvetna om att det skulle vara ännu konstigare om Korosh inte syntes alls – det skulle få folk att börja spekulera i hur det egentligen stod till i relationen mellan Laila och sambon.

– Det är ju det här som är så svårt när man gör en sådan här reality för att är han inte med alls, då skulle folk börja spekulera i ”Men är det dåligt mellan dem, varför är inte han med?”. Det är därför man måste liksom, okej, du syns så lite som möjligt men bara på de ställen där det är uppenbart att du förmodligen är med här och då får han synas.

Lailaland har premiär ikväll, 6 maj, på Viafree, Viaplay och TV3.

FOTO: TT/Patrik Österberg, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…