ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Farmen-Helené avslöjar sanningen om sitt utseende efter upptäckten

18 mar, 2022 
Farmen, deltagaren Helené
Farmens final avgörs under söndagen och deltagaren Helené Fransson hänger fortfarande kvar.
Under säsongens gång har tittarna gjort en upptäckt gällande hennes utseende – som Helené nu väljer att svara på en gång för alla.
– Det är inte konstigt, berättar hon för Hänt.
Annons
Farmen-Monika om relationen till Victoria och HeleneBrand logo
Farmen-Monika om relationen till Victoria och Helene

Farmen-finalen är runt hörnet och på söndagen vet vi vem som får titulera sig som vinnare och får vinstsumman på en halv miljon kronor.

Helené Fransson har under säsongen gjort ett stort intryck hos tittarna. Men nu, bara några dagar innan finalen, har tittarna gjort en specifik upptäckt om hennes utseende – som hon nu väljer att svara på för Hänt.

Monika och Helenés relation efter bråken på Farmen

Helené har kommit överens med de flesta på gården. När Hänt tidigare har intervjuat deltagaren Monika Ostrowska förklarade hon dock att deras relation inte varit särskilt bra och stabil. De klickade helt enkelt inte.

– Helené, jag vet inte. Hon är säkert jättego och så, men vi klickade inte. Då kommer inte jag att kämpa och hon kommer säkert inte kämpa för att umgås med mig. Vi är två personer som inte kommer överens och då låter vi det vara istället, säger hon i en intervju med Hänt.

Tittarnas frågor om Helenés naglar: ”Hur kan Helené ha...”

Farmen-tittarna är som vanligt väldigt engagerade i avsnitten och har nu gjort en upptäckt gällande Helenés naglar. Flertalet uttrycker på Facebook att de ser nygjorda ut trots att hon befunnit sig på gården i flera veckor.

Annons

”Hur kan Helené ha så långa naglar efter två månader slit”, skriver en person i en kommentar och får medhåll:

”Jag undrar detsamma”.

”Jag tycker de ser nygjorda ut. Någonstans känns det som hon hade en annan färg när hon kom in”, hälsar en annan person.

”Hon har säkert nagellack på sig”.

”Hade precis den tanken också”.

Helene
Det blev känslosamt för Helené på Farmen emellanåt.

Helené avslöjar sanningen om utseendet – efter tittarnas frågor

Helené avslöjar nu för Hänt att hon gjorde sina naglar precis innan hon gjorde entré på gården. De gjordes alltså så bra att de höll sig fina hela säsongen!

– Det är så roligt att mina naglar kan få så mycket uppmärksamhet. Min syster Maria gjorde mina naglar några få dagar innan jag tog mig till karantänen. Vi gjorde dem hur korta som helst! Lade på lite glitter med gelé. Så vi byggde inte ut naglarna med risk att de skulle gå av, berättar Helené för Hänt.

Helené förklarar att systern är utbildad nagelterapeut.

– Min syster är en riktigt grym nagelterapeut och har vunnit priser för sina naglar, så det är inte konstigt att dem håller så bra och länge! Zoomar man in riktigt väl dock så ser man hur mycket utväxt jag har fått och att det har blivit mycket slitage på dem. Men inte en enda av mina naglar gick av så alla var kvar tills jag klippte ner dem.

Helené
På bilden syns Helené hålla upp sin hand.

FOTO: TV4

Annons