LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hotfulla piken till Helena Seger – efter Zlatan Ibrahimovics storbråk

01 feb, 2021 
Zlatan Ibrahimovic, Helena Seger
Helena Seger har stått vid Zlatan Ibrahimovics sida ända sedan 2002.
Men i kvartsfinalen av italienska cupen hamnade Zlatan i blåsväder, som kom att drabba Helena.
”Åsna”, sa Zlatan då.
Annons
Helena Seger offentligt förödmjukad – efter Zlatans utbrottBrand logo
Helena Seger offentligt förödmjukad – efter Zlatans utbrott

Sveriges motsvarighet till David och Victoria Beckham skulle man kunna säga är vår älskade Zlatan Ibrahimović, 39, och hans stora kärlek Helena Seger, 50.

Zlatan och Helena har varit ett par i snart 18 år, och trots en hel del resande och längre perioder med distans mellan dem verkar deras kärlek fortfarande vara stadig.

Både Zlatan och Helena är väldigt måna om sitt privatliv, och det är inte ofta man får veta något mer om dem än det som visas på fotbollsplaner och galor. Men i en intervju med Elle har Helena berättat om hur det gick till när hon träffade Zlatan för första gången.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari bredvid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, sa hon då till Elle.

Livet på distans med Zlatan

Efter det ska Zlatan ha letat upp Helenas nummer och bett om en dejt. Men vad många kanske inte visste är att Helena har en lång karriär inom service och hon har jobbat med marknadsföring för flygbolaget FlyMe, i Göteborg.

Annons

I samband med att paret träffades på parkeringsplatsen i Malmö hade Zlatan flyttat till Amsterdam för en karriär i holländska klubben Ajax. Efter några år sa Helena upp sig från jobbet för ett liv tillsammans med sin man och sedan dess har de bott i städer som Barcelona, Turin och Los Angeles.

Helena Seger, Zlatan Ibrahimovic
Zlatan och Helena.

Men numera bor Helena i deras fem våningar stora bostad på Östermalm i Stockholm, medan Zlatan fortsätter briljera som fotbollsspelare i Milano. Med tanke på hans höga ålder håller han på att slå historiska rekord.

Elaka kommentaren till Helena Seger

Men i den senaste matchen, när Zlatans Milan mötte Inter i kvartsfinalen av italienska cupen, hamnade Zlatan i storbråk. Till Inters anfallare Romelo Lukaku ska Zlatan nämligen ha sagt "din lilla åsna" och "ring din mamma, gör din voodoo-skit".

Annons

Voodoo-kommentaren var en referens till en episod i Lukakus förflutna, då han påstods ta en voodo-doktor till hjälp för att välja sin nästa klubb. Men Lukaku ska å sin sida ha sagt nedvärderande saker om Helena Seger.

– Vill du prata om min mamma? Du och din fru kan dra åt helvete, ska Lukaku ha sagt då.

Tack och lov var Helena Seger inte på plats och såg matchen, då hon är hemma i Stockholm med sönerna Maximilian och Vincent.

FOTO: / XPOSURE PHOTOS / TT, Italy Photo Press

Annons