bonde söker fru

Heidi om att ställa upp i Bonde söker fru igen

Heidi om att ställa upp i Bonde söker fru igen

Brevskrivaren Heidi dejtade bonden Peja i förra årets säsong av Bonde söker fru. Nu öppnar hon upp för att medverka i programmet igen – på ett villkor.
Dejtingskola med Jon-Krista – se klippet här
0:41

Efter reklamen: Dejtingskola med Jon-Krista – se klippet här

(0:41)

Slå på ljud

I hela sjutton säsonger har programledaren Linda Lindorff, 50, lett det omåttligt omtyckta programmet Bonde söker fru. Sedan 2006 har Linda hjälpt bönder att hitta kärleken och programmet har resulterat i flertalet bröllop och barn, men även en del hjärtekross.

Det var i Bonde söker fru 2021 som tittarna fick lära känna brevskrivaren Heidi när hon sökte kärleken hos mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson. Passionerade kyssar och svartsjuka uppstod på gården mellan Peja och de andra brevskrivarna och till slut valde Heidi att lämna gården.

Så gick det sen för Heidi – efter Bonde söker fru

Det har gått ett år sedan Bonde söker fru 2021 sändes och när Hänt pratar med Heidi berättar hon om att det är många som känner igen henne efter att programmet sändes. Men på kärleksfronten står det rätt stilla.

– Än så länge går det inte så bra, men man får inte ge upp. Det brukar bli lite luncher och fika-dejter och sådär. Folk vill fortfarande ta selfies med mig på stan, berättar Heidi för Hänt.

Inte nog med att folk vill ta bild med Heidi på stan är det även många som hör av sig och bjuder ut henne på dejt. Ännu har hon inte hittat någon, men när rätt person kommer tänker hon ge kärleken en ny chans.

– Många kontaktar mig och många bjuder ut mig. Men jag har inte känt de rätta känslorna. Jag vill bli kär, jag vill gifta mig och hitta mitt livs stora kärlek. Om det inte känns 100 procent rätt så är det så, för jag vill ju hitta någon att leva resten av mitt liv med.

– Om någon verkligen är intresserad så ger jag det en chans.

Heidi om att ställa upp i Bonde söker fru igen

När Hänt pratar med Heidi berättar att hon kollat på Bonde söker fru i år och att det inte är en omöjlighet att vi får se henne i programmet igen. Hon kan tänka sig att söka igen, men att det finns ett visst krav på bonden.

– Jag har kollat lite som sagt, jag känner ingen från årets säsong. Men hade det varit någon bonde som var äldre hade jag kunnat vara med igen, om någon är över 60 kan jag tänka mig söka!, säger Heidi till Hänt och fortsätter:

– Det beror ju på om bonden väljer mig såklart. Men blir jag utvald och får komma till gården... Mycket möjligt!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN