Hedda Stiernstedts barnbesked bara veckor efter hemliga bröllopet

HEDDA STIERNSTEDT, ALEXIS ALMSTRÖM
Exklusivt

Hedda Stiernstedt gifte sig i hemlighet med maken Alexis Almström. Nu berättar hon för Hänt om detaljerna kring bröllopet och att det faktiskt inte var så hemligt som man kan tro!
0:48

Efter reklamen: 6 snabba med Kajsa Ernst

(0:48)

Hedda Stiernstedt, 34, har blivit en av Sveriges mest folkkära skådespelare och har landat flera stora roller genom åren. Vi har bland annat sett henne som Nina Löwander i Vår tid är nu, en roll som hon vann en kristall för 2018 i kategorin Årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion.

Vid sidan av skådespelarkarriären lever Hedda med artisten och filmregissören Alexis Almström, 36, paret har kilat stadigt i flera år och förlovade sig 2019. Det är dock sällan någon av dem delar med sig av livet ihop. Men i augusti 2020 berättade Hedda att Alexis friat och att paret hade planerat ett bröllop som dessvärre ställdes in på grund av pandemin.

”Idag skulle vi egentligen gift oss men världens undergång och en pandemi kom emellan och 2020 är ett svart hål som mest bara tar från alla”, skrev Hedda då på Instagram.

Exklusivt
Snabba cash-stjärnans verkliga relation till Lovisa Worge

Hedda Stiernstedt om hemliga bröllopet med Alexis Almström

Men det var då det. Nyligen berättade Hedda att hon och Alexis gift sig. I en intervju med ELLE berättade hon om den glada händelsen – som hölls hemlig.

– Jag är gift, sa hon och förklarade att de valt att hålla det lite under radarn.

– Jag känner inget stort behov av att hålla något hemligt, vi ville bara inte gå ut med det då, fortsatte Hedda.

När Hänt träffar Hedda på röda mattan inför Guldbaggegalan berättar hon varför paret inte ville gå ut med nyheten och att det har kallats för ett "hemligt bröllop".

– Ja! Eller alltså folk säger alltid "i hemlighet". Vi hade ju bara inte annonserat det. Men vi var inte så hemliga. Vi gifte oss och så sa vi det bara inte till någon, förklarar hon för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hedda Stiernstedts nya barnbesked med kärleken

Bröllopet var alltså inte egentligen så hemligt som det har låtit i media, nu berättar Hedda mer om gästerna som var på plats!

Vilka var på bröllopet då?

– Alla våra närmsta. Så de visste ju såklart om det. Vi gick bara inte ut med det i media, säger Hedda och fortsätter:

– Vi förlovade oss redan 2019 så vi hade pratat om det ganska länge och så blev det uppskjutet på grund av covid och sådär. Så det var välplanerat.

Hedda kan också avslöja vad som händer härnäst för paret.

– Nu tänker vi att vi ska jobba med varandra, det är väl nästa steg. Han är ju regissör och jag är skådis, så det känns inte så "far fetched", säger hon.

Och kanske bilda familj?

– Ja, mycket möjligt. Vi får se!

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Pernillas nya hus – se alla bilder här

LÄS OCKSÅ: Lassemans bakslag med nya huset: ”Svar snart…”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Amanda Gripenberg

SENASTE NYTT!