TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas stöd till Lasseman och Thereses problem med husbygget

25 jan, 2022 
Lasseman och nya villan
Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson har flyttat in till sitt nya hus men har redan stött på problem.
Nu stöttas de av följarna efter bakslaget.
”Håller tummarna…”
Annons
Casper Janebrink om pinsamma missen på scenBrand logo
Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson sålde sitt hus förra året, där Arvingarna bland annat bjudit in till musik och dans på Lassemans altan.

Makarna flyttade dock bara ett par hundra meter från det tidigare huset. Nuvarande boendet är dessutom från tidigt 1900-tal och ligger precis vid havet. De har nu planer på att renovera huset men har längs vägen stött på bakslag. Nu stöttas de av följarna.

Lassemans renoveringsplaner med huset: ”Vi ska bygga ut”

Lasseman har tidigare berättat för Hänt att de har planer på att bygga ut det nya huset.

– Vi ska bygga ut och försköna det huset. Så vi ska gå ett varv med alla grannar för att kolla så de tycker det är okej med det vi ska göra, det är inte jättemycket. Vi har haft en arkitekt som ritat, denna gång är det ett annat läge, så nu har vi en egen brygga, säger Lasseman och fortsätter:

Annons

– Invändigt är det färdigrenoverat. Vi ska göra en studio i garaget så vi kan vara där och jobba, sen fixa iordning bryggan så vi kan ha båten där, inget mer invändigt, förutom tillbyggnaden. Det finns nämligen ingen riktig entré på huset, så vi satsar på att bygga en ordentlig entré och då blir det även yta till ett till vardagsrum.

Bakslaget med huset – får inte bygglov: ”Frustrerande”

Lasseman och Therese har även startat ett Instagram-konto där följarna kommer kunna ta del av renoveringsplanerna. Men faktum är att bygglovet dröjer, något som de beskriver som frustrerande.

”Inget är som väntans tider….Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som det så fint heter. Väntan på bygglov är lite frustrerande men men det finns ju alltid saker man kan förbereda så man är redo när dagen kommer.”, skriver makarna på Instagram.

Stöttas av följarna efter problemet med bygglov

Nu är det flera av följarna som stöttar paret och hoppas att oturen vänder så att de kan få sitt bygglov.

”Håller tummarna….”, skriver en följare i en kommentar.

”Håller också tummarna för er att ni får svar snart att ni kan få börja bygga”, hälsar en annan.

Håller tummarna för er”, skriver en tredje person.

FOTO: TT / Instagram

Annons