Alexander Abdallahs verkliga relation till Lovisa Worge: ”Vi är…”

LOVISA WORGE, ALEXANDER ABDALLAH
Exklusivt

Alexander Abdallah gjorde succé i Netflix-serien Snabba cash. Den senaste tiden har han synts umgås med Bianca Ingrossos bästa vän Lovisa Worge. Nu berättar Alexander för Hänt om relationen.
0:36

Efter reklamen: Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge

(0:36)

Alexander Abdallah, 28, har blivit ett välkänt ansikte för svenska folket efter att han slog igenom med dunder och brak i rollen som Salim i serien Snabba cash. Serien var en uppföljare av långfilmen Snabba cash från 2010.

Men serien Snabba cash hade alltså premiär på Netflix under 2021. Den är regisserad av Jesper Ganslandt och Måns Månsson och spelades in i Stockholmsområdena Kista, Skärholmen och Hagalund.

Alexander är just nu aktuell i en ny roll. Tillsammans med bland annat Hedda Stiernstedt, 34, och Felix Sandman, 23, medverkar han i Spotifys ljuddrama De fria. Efter det är planen att åka till USA och undersöka möjligheterna för en Hollywood-karriär. Men först var det Guldbaggegalan hemma i Stockholm som stod på agendan – där Hänt träffade honom!

Tittarilska mot Gina efter uttalandet under galan: ”Sorgligt”

Alexander Abdallah om att hitta kärleken

När Hänt träffar Alexander på röda mattan berättar han om sin längtan efter att en dag träffa kärleken.

– Jag vill typ träffa någon, men jag träffar ingen, säger Alexander till Hänt och tillägger:

– Jag satt igår kväll när jag låg ensam och sov att bara ”jag vill krama någon inatt, så kände jag faktiskt”.

Alexander spelade rollen som Salim i Snabba cash. Men det är faktiskt inte den enda gången som han synts till i tv-serie-sammanhang under 2021. Han spelade nämligen även rollen som Sam i Amy Deasismonts, 29, serie Thunder in my heart på Viaplay. Amy Deasismont var både manusförfattare och skådespelare i serien och hennes karaktär Sigrid blev väldigt kär i Alexanders karaktär Sam.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge

Den senaste tiden har det däremot spekulerats en hel del om Alexander och Lovisa Worge, 25, skulle ha en romans. Lovisa var till en början assistent till Bianca Ingrosso, 27, men med tiden har deras relation utvecklats till en stark vänskap. Idag ser sig Bianca och Lovisa som bästa vänner och inte som arbetskollegor.

Lovisa syns ofta till i Biancas sociala medier. Hon har även figurerat en hel del i Wahlgrens värld under årens lopp. Men nu får vi se hur mycket Lovisa kommer synas i serien – Bianca har nämligen hoppat av Wahlgrens värld. Däremot umgås ju Bianca mycket med sin mamma Pernilla Wahlgren, 54, och kommer troligtvis vara med en hel del ändå.

Under nästa år lanseras däremot ett nytt tv-projekt som kretsar kring Bianca, så då är det mycket möjligt att vi även får se Lovisa i tv-rutan. Men hur är egentligen relationen mellan Lovisa och Alexander? Nu berättar Alexander för Hänt.

– Nej men jag och Lovisa är kompisar. Vi har festat ihop, och ja det är typ det, berättar han för Hänt.

ALEXANDER ABDALLAH, MUSTAFA Al-Mashhadani

Alexander och bästavännen Mustafa var sprudlande glada inför Guldbaggegalan!

FOTO: HÄNT

LÄS OCKSÅ: Farmen-Alexander om sexet på gården – nu bekräftar han

LÄS OCKSÅ: Sigrid bryter tystnaden om okända graviditeten

FOTO: Johan Jeppsson/TT, YOUTUBE

SENASTE NYTT!