LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hedda Stiernstedt uppmärksammas för avklädda bilderna

13 dec, 2023 
Hedda Stiernstedt är högaktuell i serien om Börje Salming.
I senaste avsnittet kan vi se henne i flera lättklädda scener som har uppmärksammats.
Även om Hedda inte har uttalat sig om dessa scener har hon tidigare berättat hur det är att göra intima scener.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

Hedda Stiernstedt, 35, har blivit en av Sveriges mest folkkära skådespelare och har landat flera stora roller genom åren. Vi har bland annat sett henne som Nina Löwander i Vår tid är nu, en roll som hon vann en kristall för 2018 i kategorin Årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion.

Hedda Stiernstedt om hur hon minns Börje Salming

Just nu är Hedda högaktuell i tv-serien om Börje Salming på Viaplay där hon spelar Börjes hustru Margitta. Valter Skarsgård porträtterar den unge Börje och duon gör succé tillsammans.

– Det här är en stark historia om två modiga människor som kastar sig ut i det okända under en tid när väldigt få svenskar flyttade till den delen av världen. Och Margitta är en väldigt spännande och välskriven karaktär, har Hedda sagt i en tidigare intervju med MovieZine.

I en intervju med Hänt har Hedda har tidigare berättat hur hon minns Börje.

– Jag hann träffa honom och han var en jättefin person.

Hedda Stiernstedt uppmärksammas för lättklädda bilderna

I senaste avsnittet av serien får vi se Hedda och Valter njuta av en stranddag och båda bär upp badkläder. De lättklädda scenerna med Hedda och Valter har sedan uppmärksammats.

Annons

Detta har skapat många reaktioner i sociala medier och Hedda har hyllats. Några av kommentarerna löd; ”Oh my god, Hedda är het”.

Även om inte Hedda just talat om dessa scener har skådespelaren talat ut i tidigare intervjuer om hur det är att just göra intima scener.

Det var när Hedda gästade podden Ursäkta som drivs av Edvin Törnblom och Johanna Nordström som de kommer in på filmen One More Time. I intervjun fick hon frågan om varför det i eftertexten står att hon har en "body double" och hon förklarar följande:

– Det är en scen när min karaktär går naken igenom en skolkorridor, och det är inte det som är problemet, det är inte själva nakenheten som är problemet utan det var såhär 200 16-åriga statister, jag bara, det är helt okontrollerbart. Det går inte att kontrollera att de här 200 statisterna inte har sina mobiltelefoner på sig och att det här sprids. Det var terror. Så jag sa att jag är lite rädd för de här 200 statisterna faktiskt. Då sa jag att kanske om ni ska använda något mer sådär naket så går jag med tejp, och ifall ni vill använda något där någon är helt naken, då får ni använda en body-double.

Produktionen skickade då bilder på personers rumpor för att Hedda skulle kunna välja en som mest stämmer in på hennes.

– Det är klart jag valde en bättre, jag är ju inte dum i huvudet! Jag valde en svin-tight röv, säger hon samtidigt som hon skrattar.

Foto: Jessica Gow / TT, Viaplay

Annons