LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Valter Skarsgård om kärleken – svarar på frågan om flickvän

25 okt, 2023 
Hur står det till på kärleksfronten för skådespelaren Valter Skarsgård?
I en ny intervju med Nöjesguiden kan han komma med ett nytt besked om kärlekslivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Valter Skarsgård om strikta livsstilen inför kommande filmjobbetBrand logo
Valter Skarsgård om strikta livsstilen inför kommande filmjobbet

Valter Skarsgård, 27, är ständigt aktuell. Han går precis som många av sina syskon i pappa Stellan Skarsgårds, 71, fotspår. Vi har bland annat sett honom skådespela i Lords of Chaos, Zebrarummet och Beck-filmerna.

Snart har även den nya dramaserien Börje premiär. I serien skildras Börje Salmings ikoniska karriär i NHL och hans resa från Kiruna till Toronto tillsammans med dåtida frun Margitta Wendin. Rollen som Börje spelas av Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt spelar dåtida frun.

Valter Skarsgårds nya ord om kärlekslivet

Men det är inte bara Valters karriär som är på tapeten. Även hans kärleksliv finns det ett stort intresse för. Om man googlar på skådespelaren så är ”flickvän” det första förslaget som dyker upp. I en ny intervju med Nöjesguiden svarar han på det alla undrar över.

– Haha, kul att det är det första förslaget. Nej, jag har inte flickvän.

Valter säger även att han trivs med det.

– Ja, just nu.

Valter Skarsgård om framtiden och skaffa barn

Valter har tidigare berättat för Hänt om framtiden och när han vill ha barn.

Annons

– Det har jag inte ens tänkt på. Vi får väl se vad som händer senare i livet. Får jag ett barn märker jag väl om jag blir sugen på ett till eller inte, och så får jag ta det därifrån. Jag förstår inte varför jag skulle planera hur många barn jag vill ha nån gång senare när jag inte ens är i ett förhållande?, sa Valter då.

Skådespelaren som själv är uppvuxen i en stor familj trivs bra i det men menar samtidigt att det är stor skillnad på att ha många syskon och att uppfostra egna barn.

– Alltså jag själv tycker det är mysigt att ha en stor familj, men det är en sak att ha en massa syskon och en annan sak att själv uppfostra en massa barn. Jag har inga starka känslor åt nåt håll, utan känner att man får ”cross that bridge when you get there”.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet

Annons