LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Valter Skarsgård intima bild med stjärnskådisen

04 nov, 2022 
Valter Skarsgård
Stjärnskådespelaren Valter Skarsgård lever så vitt vi vet som singel.
Nu fångas han på en intim bild tillsammans med den kvinnliga skådespelerskan.
Annons
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Segertåget fortsätter för familjen Skarsgård som ständigt är aktuella i stora roller världen runt.

Och Valter Skarsgård, 27, är inget undantag. Han gjorde succé i tv-serien Zebrarummet på Viaplay. Och nu är han aktuell med huvudrollen i filmen om Börje Salming.

I en tidigare intervju med Hänt berättade skådespelaren att det inte finns någon prestationsångest trots att hans pappa och sina tre bröder är några av de största namnen i branschen.

– Nej. Det är bara andra som tror att det ska vara så. Jag skiter fullständigt i det. Tvärtom tycker jag det är jätteroligt när det går bra för dem som står mig nära. Det är kul att se dem vara framgångsrika och jag inspireras av dem, sa han då till Hänt.

Valters relationsstatus – svarar på frågan om barn

I samma intervju berättar han om kärlekslivet och levde för stunden som singel – och vad vi vet är statusen likadan idag. På frågan om huruvida han vill ha barn i framtiden eller inte är det ingenting han går runt och tänker på.

Annons

– Det har jag inte ens tänkt på. Vi får väl se vad som händer senare i livet. Får jag ett barn märker jag väl om jag blir sugen på ett till eller inte, och så får jag ta det därifrån. Jag förstår inte varför jag skulle planera hur många barn jag vill ha nån gång senare när jag inte ens är i ett förhållande?, sa Valter då.

Skådespelaren som själv är uppvuxen i en stor familj trivs bra i det men menar samtidigt att det är stor skillnad på att ha många syskon och att uppfostra egna barn.

– Alltså jag själv tycker det är mysigt att ha en stor familj, men det är en sak att ha en massa syskon och en annan sak att själv uppfostra en massa barn. Jag har inga starka känslor åt nåt håll, utan känner att man får ”cross that bridge when you get there”.

Nu syns Valter Skarsgård tillsammans med kvinnliga skådespelerskan

Nu har Valter alltså tagit sig an den så prestigefulla huvudrollen i filmen om Börje Salming. Inspelningarna pågår i skrivande stund för fullt i Toronto. Den efterlängtade filmen är planerad till någon gång under 2023.

Nu får vi se de första bilderna från inspelningarna som visar Valter och Hedda Stiernstedt som spelar Börje Salmings fru.

Det är just Hedda som publicerar en bild från inspelningarna på henne och valter som spelar kärleksparet i filmen.

FOTO: Fredrik Sandberg /TT

Annons