Här myser Bianca Ingrosso med mystiska mannen – se bilderna här

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso bekräftade i augusti att hon är singel.
Nu spekuleras det vilt om hennes nya singelliv.
Här syns hon dansa med en mystisk man!
Idol-Klara Almströms glädje över Benjamin Ingrossos ord
0:32

Efter reklamen: Idol-Klara Almströms glädje över Benjamin Ingrossos ord

(0:32)

Slå på ljud

Det var i augusti som nyheten att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, valde att gå skilda vägar.

Detta efter att ha varit ett av våra mest omtalade kändispar i tio års tid. Men relationen har inte varit helt fläckfri. Sanningen är den att paret gjort slut ungefär en gång per år under förhållandet.

Men denna gången verkar de gjort slut en gång för alla. På sin Youtube-kanal berättade hon om uppbrottet.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso bland annat i sin vlogg.

Bianca har flera gånger valt att kommentera uppbrottet – men från Phillipes håll har det ekat tyst.

Följarnas spekulationer redan innan uppbrottet bekräftades

Uppbrottet har minst sagt blivit ett samtalsämne på mångas läppar sedan det bekräftades. Men även innan Bianca gick ut med nyheten själv så spekulerades det vilt kring om paret fortfarande var ett par eller inte.

Anledningen bakom spekulationerna var bland annat att Bianca och Phillipe inte hade synts tillsammans under sommaren eller publicerat något på varandra på deras respektive Instagrams.

Och följarna visade sig ha rätt och nu spekuleras det istället vilt om Biancas nya liv som singelvilket hon säger själv att hon stormtrivs med.

Här syns Bianca dansa med en man: ”Min man”

Vid flertalet tillfällen har följarna börjat undra över män som dykt upp på bilder. Hon hintade även under en Instagram-live att hon satt och åt lunch tillsammans med sin kollega och en mystisk man. Vem denna mystiska man var vet vi ännu inte.

Under torsdagen syntes Bianca och hennes vänner vara ute på en festlig tillställning tillsammans med Gina Tricot. Både hennes vänner och hon själv publicerade filmer på när hon dansar tillsammans med Lucas Armando Feola. Bianca skriver ”Min man” över videon.

Men så vitt vi vet så var det en vänskaplig dans mellan Lucas och Bianca då de är bästa vänner och även kollegor. Men lika härligt för det!

B

Här dansar Bianca med Lucas.

FOTO: INSTAGRAM
Bianca dansar med mannen.

Biancas festkväll med Gina Tricot.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN