Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca bekräftar lyckan – bryter tystnaden om kärleken efter uppbrottet

28 sep, 2022 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut i augusti.
Nu berättar Bianca för första gången om kärlekslivet efter uppbrottet.
– Det är helt magiskt, säger hon i en ny video på Youtube.
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Fram och tillbaka under 10 års tid har Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, varit ett par. Men i mitten på augusti bekräftade Bianca att relationen var över.

Denna gång verkar paret inte heller ha planer på att hitta tillbaka till varandra utan Bianca har uttryckt att nu är det slut på riktigt.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, sa då Bianca.

Första orden om kärlekslivet efter Phillipe

I en ny video på Biancas Youtube-kanal besvarar hon nu frågor. Det har länge tisslats och tasslats om ifall Bianca träffat någon ny sedan uppbrottet – och nu berättar hon om tankarna kring det.

Känner du att du vill träffa någon ny? Eller vill du vara singel ett tag?, undrar en följare.

– Jag har ingen aning, jag tar verkligen livet som det kommer. Jag kommer inte sitta och försöka planera ut någonting. Händer det så händer det men jag har absolut inga problem med att vara singel ett bra tag. Jag trivs så bra i mitt eget sällskap och jag älskar varje morgon när jag vaknar upp själv, går och lägger mig själv och går hem till min tysta lägenhet där jag får styra energin. Det är helt magiskt, säger hon och fortsätter:

– Men skulle det komma in någon i mitt liv så skulle jag inte tacka nej.

Insikten efter uppbrottet: ”Inte haft självrespekt alls”

Vidare förklarar Bianca hur hon känner nu några månader efter uppbrottet från Phillipe.

Annons

– Det känns jättebra efter vårat break up och det här har ingenting med honom att göra. Ni vet ju att jag har verkligen inte mått bra tidigare gånger när vi har gjort slut. Jag tror att jag har varit väldigt lost i mig själv och inte hittat tryggheten i mig själv utan lagt lyckan i andras händer. Inte haft självrespekt alls. Men nu några år senare när jag är mer vuxen, har mer erfarenhet och mer självsäkerhet och en trygghet som ja vet ska landa först här och sen kan jag ge den till någon annan, eller en bit av den. Så känner jag verkligen att det känns jättebra i det livet jag är nu och framtiden känns ljusare än någonsin , säger Bianca.

FOTO: TT, YOUTUBE

Annons