Har Laila Bagge gift sig? Gratuleras efter bilden

Laila Bagges senaste bild på Instagram fick följarna att sätta frukosten i halsen. Orsaken är att hon är iförd full bröllopsutstyrsel och mystiskt skriver: "Denna helgen är jag i Åre, men förra helgen såg helt annorlunda ut, tihi...".

Laila Bagge, 44, chockade sina följare under fredagsmorgonen med att lägga upp bilder på sig själv iförd brudklänning.

Programledaren säger inte rakt ut att hon gift sig, men onekligen var det något med bröllopstema som hände i hennes liv för en vecka sedan.

“Denna helgen är jag i Åre, men förra helgen såg helt annorlunda ut, tihi…”, skriver hon.

På bilden sitter hon som i full bröllopsutstyrsel i ett baksäte på en bil, och bredvid henne skymtas en person i kostym. Huruvida det är kärleken Korosh Kananian, 26, framgår inte.

På sin blogg har Laila lagt upp fler bröllopsliknande bilder, men någon mer information om det hela ger hon inte. Förutom inläggets rubrik som lyder “Ni ser rätt, det är jag!”.

På Instagram öser gratulationerna in från hennes vänner och följare.

“Wow! Va? Grattis vackraste du! Så underbart!”, skriver SVT-profilen Ann Söderlund.

Medan andra är mer skeptiska och tar bilden med en nypa salt.

“Det är inte förrän imorgon det är första april… Men snygg du är”.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge: ”Min pojkvän tycker det är fint med rynkor”

Under fredagsmorgonen ställdes Laila mot väggen i direktsända Rix Morronzoo. Kollegan Roger Nordin försökte då få Bagge att berätta mer om bilden, men utan resultat:

– Nej, jag kommer inte säga något. Jag tycker att det räcker med det jag har skrivit på mitt Instagram-konto. Jag kanske kan säga mer imorgon eller i övermorgon, säger Laila hemlighetsfullt.

Den förvirrande detaljen för de trogna Bagge-följarna är att hon flertalet gånger sagt att hon aldrig mer vill gifta sig. Tidigare har hon varit gift med Anders Bagge och Niclas Wahlgren, och så sent som för två veckor sedan tillbakavisade hon en framtida vigsel.

– Jag har gjort det två gånger. Nej, jag är klar med det. Man kan bevisa kärlek på så många olika sätt, berättade Laila för Expressen.

Laila Bagge och Korosh har varit ett par i två års tid. För att visa sin kärlek till varandra bär de istället förlovningsarmband.

– Det är ett armband där vi sätter i en kula för varje år som går. Nu har vi två kulor, i december blir det en tredje. Det är diamantkulor som man stoppar i, säger Laila och fortsätter:

– Det är vårt sätt att visa att vi är tillsammans.

Laila Bagge står hos fortfarande skriven som “skild” hos Skatteverket, och har inte ansökt om en hindersprövning, vilket man måste göra före en regelrätt vigsel.

Hänt.se har sökt Laila Bagges presskontakt Lili Assefa.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge vill inte gifta sig med Korosh: ”Nej, jag är klar”

LÄS OCKSÅ: Radioprofilen nära att kvävas – Laila Bagge chockades

FOTO: Ibl, Instagram

Senaste nytt