Laila Bagge vill inte gifta sig med Korosh: "Nej, jag är klar"

Laila Bagge har varit gift två gånger tidigare och berättar nu att hon inte tänker inleda ännu ett äktenskap med Korosh Kananian. Däremot har de hittat ett annat sätt att visa sin kärlek till varandra på.

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 44, har varit tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 26, i över två år nu. Men efter att ha haft två äktenskap tidigare så har Laila bestämt sig för att inte gifta sig med kärleken.

– Jag har gjort det två gånger. Nej, jag är klar med det. Man kan bevisa kärlek på så många olika sätt, berättar Laila för Expressen.

Istället har paret funnit sitt eget sätt att visa sin kärlek på – ett förlovningsarmband.

– Det är ett armband där vi sätter i en kula för varje år som går. Nu har vi två kulor, i december blir det en tredje. Det är diamantkulor som man stoppar i, säger Laila och fortsätter:

– Det är vårt sätt att visa att vi är tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Så firade Laila Bagge födelsedagen med kärleken Korosh

Laila Bagge och Korosh Kananian tillsammans på Tony Irvings bröllop (c) Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Paret har inte förlovat sig, utan kallar det bara för förlovningsarmband. De ser det som sin grej. Det är ett armband med svarta kulor där de för varje år som det är tillsammans byter ut en kula mot en diamant.

– Det är bara ett papper som fattas egentligen, annars är det ju samma sak. Vi kände att vi ville göra något, och det är kul att man gör något år för år. Nu har jag bara sju kulor på mitt, för min handled är inte större, så det blir väl bara sju år brukar vi skämta om. Eller så kan man börja på ett nytt armband, säger Laila.

Något som paret däremot gör som Laila gjort med sina tidigare kärlekar är att de renoverar ett hus. Det är i en villa på Lidingö som hon och Korsoh bygger ett hem tillsammans.

– Man säger det att om man fortfarande är tillsammans efter man har renoverat där är det ett starkt förhållande, så vi får väl se i juni när vi är klara, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Radioprofilen nära att kvävas – Laila Bagge chockades

Foto: IBL