Så firade Laila Bagge födelsedagen med kärleken Korosh

Vilken överraskning! Laila Bagge fick ett riktigt härligt födelsedagsfirande av Korosh Kananian när hon nyligen fyllde 44 år.

Den forne “Idol”-jury-medlemmen Laila Bagge fyllde nyligen 44 år. Det blev ett riktigt härligt firande då hon överraskades rejält av sin pojkvän Korosh Kananian, 26.

På sin blogg berättade Laila om kärleksgesten. Dagen började med att det satt lappar över hela huset med fina komplimanger och instruktioner.

Jaha då har man blivit ett år äldre! I morse när jag vaknade kl 0500 så vaknade jag upp med massa lappar över hela huset!” skriver Laila Bagge och fortsätter:

” Snacka om att ge en boost till självförtroendet haha! Jag har ett utslag som ser för jävligt ut men ändå har det tydligen blivit mycket bättre enligt Korosh under natten!”

Första stoppet var en saftig lunch och bubblande champagne. Därefter kom Korosh och hämtade upp Laila som fick en välbehövlig massage.

Jag fick två timmars massage vilket jag gladeligen tog emot, somnade som en stock dom första 30 minuterna och snarkade högt men den resterande tiden njöt jag av till fullo” skriver hon i bloggen.

Kvällens sista överraskning var en överraskningsfest hemma hos paret där hennes familj och vänner hade lagat en god middag och dukat fint med blommor och blad.

Det var en otroligt härlig och avslappnad födelsedag och vi åt, pratade och spelade spel fram till kl 03 då jag var tvungen att be alla gå då jag går till jobbet kl 05! Så idag är jag helt slut men det var det värt!”

Foto: IBL, Stella, Instagram