LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här bråkar Robinson-deltagarna hemma i Sverige – efter spridda bilden

28 nov, 2023 
robinson
Robinson-deltagarnas bråk stannar tydligen inte på ön.
Se här hur bråket fullkomligt urartar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Det har varit minst sagt turbulent i Robinson denna säsong. De senaste avsnitten har präglats av en hemsk stämning mellan Tove Dalsryd, Pelle Lilja, Charlie Wiberg och Karolina Tilander – bland annat.

Ett bråk som blev väldigt uppmärksammat var i ett avsnitt där det blev riktigt hett mellan Karolina och Tove.

– Din käft, stäng den någon gång. Låt någon annan prata, säger Karolina.

– Kommer från dig som har stått och skrikigt i mitt ansikte den senaste minuten, säger Tove samtidigt som hon lägger en hand på Karolinas axel.

Karolina slår bort hennes hand med sin och utbrister:

– Rör mig inte, lägg inte din hand på mig, vad gör du?

– Får hon slå mig? Frågar Tove då till programledaren.

Och denna sekvens har skapat minst sagt diskussion. Både Tove och Karolina har tagit sina sociala medier till hjälp för att nå ut med sin version.

Annons

Toves ord om händelsen – kritiken mot TV4

När bråket sändes fick Hänt tag på Tove. (Karolina lämnade ingen kommentar) Tove riktade då skarp kritik mot händelsen och produktionen:

– Inte nog med att jag hade blivit påhoppen och slagen, jag fick inte ens förklara mig. Alltså såhär, jag ville ju säga min del. För hon hade ju stått och skrikit och sagt sin del, så då måste ju jag få ordet att säga min del. Men då var de [produktionen red anm] såhär ”vi ska gå vidare, vi ska gå vidare” men jag var såhär ”men får jag säga min del?” Det var ju därför jag kände att det inte var okej, sa Tove och la till:

– Det blev så absurt och jag gick ju till och med därifrån, alltså jag kan inte vara kvar om någon får slå mig. Plus att det var typ 50 pers som stod och kollade på.

Spridda bilden skapar bråk – deltagarna går loss i kommentarsfältet

Nu är bråket igång igen – hemma i Sverige! Det är TV4 som lagt ut en bild på Instagram, en bild som visar Ylwa som sitter och gråter efter att Tove åkt ut. Till bilden står det:

Annons

"Hade Tove varit kvar om hon hållit tillbaka?".

Och därefter väller kommentarerna in. Charlie kommer med en pik till Tove:

”Snart kommer den obligatoriska förklaringen”, varpå Karolina kommenterar ett svar till Charlie med flera skrattemojis. Dessa kommentarer ser Tove och skriver:

”Hahaha väldigt magstarkt att komma från dig som skrev en bortförklaring lång som en uppsats där du bortförklarade att du blev diskad med att det var min och Ylwas fel. Mina ”bortförklaringar” innehåller iaf inte lögner, så där tar du ändå priset”.

Tove och Karolina.

Hon passar även på att svara Karolina, som skrattade åt Charlies kommentar:

”Hahaha något som är kul? Jag har iaf inte suttit och gjort en hel youtubevideo där jag desperat försöker snacka skit om dig som du har gjort”.

Tove skriver även i en egen kommentar till inlägget:

”Hållit tillbaka?” Aka låtit Pelle och Karro hoppa på mig konstant utan att säga emot och istället bara tagit hur mycket skit som helst skulle ha låtit immuniteten brunnit inne för ingen av de som var kvar förtjänade den efter att aldrig vågat säga ett ord när Pelle och Karro skrek, ljög, var fysiska och kallade mig alla olika personangrepp de kunde komma på.”

Annons