Här är prinsessan Madeleine och Chris nya lyxhus

Prinsessan Madeleines nya lyxhus
Det har varit stort hemlighetsmakeri kring prinsessan Madeleine och Chris O'Neils nya bostad i Florida.
Men att det blir ett liv i lyx och flärd är det ingen tvekan om.
Här är allt om prinsessparets nya hus.
Annons

Det var i höstas som prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neil tillsammans med barnen prinsessan Leonore., prins Nicolas och prinsessan Adrienne fick inbrott. Enligt Svensk Dam ska händelsen skakat den svenska prinsessan till den grad att hon inte ville återvända till lyxvillan – och valde därför att flytta tillsammans med familjen.

Annons
Prinsessan Madeleines nya hus
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neil köpte lyxvillan för nära 30 miljoner svenska kronor.

Sedan dess har det varit väldigt tyst om vart den kungliga familjen har tagit vägen. Att de bor kvar i Florida har vi vetat sen länge, men nu avslöjar Expressen att flyttlasset inte gått längre än en 20 minuters promenad från deras före detta bostad. Familjen är alltså kvar i den fina stadsdelen Pinecrest där deras nya lyxvilla med totalt 600 kvadratmeter i boyta smälter in som en i mängden.

Annons

Åtta badrum och pool

Bakom palmer och höga staket ligger prinsessfamiljens nya bostad väldigt insynsskyddat och även i annonsen lockar mäklaren med ett liv i “privat tillvaro”. På bilderna från huset är det tydligt att familjen nu kommer att kunna njuta av ett liv i lyx med högt i tak och stor pool. Bland de sammanlagt 15 rummen finns bland annat en gigantisk walk in closet, åtta badrum och sex sovrum. Man kan också tänka sig att prinsessan Madeleine och hennes Chris O’Neil kommer att få en hel del egentid då huset har en hel flygel tillägnad barnen medan masterbedroom ligger på ovanvåningen i tvåvåningshuset.

Ta en titt i prinsessans nya lyxhus: 

Förutom att huset även är utrustat med ett rejält vardagsrum finns också ett ordentligt lekrum för barnen, gym och ett eget rum för personal att hitta. Själva huset byggdes kring millenieskiftet och mäklarens bilder över bostaden visar en gigantisk trädgård med både poolområde och terass där det finns en inbyggd grill. I garaget som tillhör huset finns plats för inte mindre än tre bilar.

Annons

Kostade 30 miljoner kronor

Området Pinecrest i Florida där familjen, sedan ett och ett halvt år, bor är känt för sina fina skolor och lyxiga villor. Men ett boende i det barnvänliga området kommer inte gratis. Enligt mäklarens hemsida har huset sålts för inte mindre än 3 055 000 dollar – motsvarande ungefär 30 miljoner kronor.

Huset blir det första i parets ägor sedan prinsessan bestämde sig för att flytta hela familjen till makens hemland, USA 2018. Tidigare har de hyrt ett hus på närmare 700 kvadratmeter som de alltså lämnande efter det traumatiska inbrottet.

FOTO: Mäklare/Kungliga Hovstaterna

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…