Prinsessan Madeleine och familjen utsatta för inbrott

Prinsessan Madeleine och familjen utsatta för inbrott
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har fått inbrott i lyxhuset i Florida.
Inbrottet ska ha ägt rum när prinsessparet inte varit hemma i huset.
Annons

Prinsessparet Madeleine och Chris O’Neill lämnade för runt ett och ett halvt år sedan sin våning i London för en lyxvilla i Florida, USA. Med sig tog de givetvis barnen prinsessan Leonore, 5, prins Nicolas, 4, och prinsessan Adrienne, 1. Deras nya hem skulle innefatta palmer på tomten och pool utanför dörren.

Annons

Men främst var anledningen till flytten att Florida är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet. Och eftersom att barnen är i förskoleåldern så låg det i bra tid med en flytt.

Prinsessan och familjen kan i USA leva ett relativt anonymt liv, och av svenska kungabarnen är det hon som syns till minst när det gäller officiella sammanhang. Även barnen har hållits utanför strålkastarljuset så mycket som möjligt.

Annons

Hovets informationschef, Margareta Thorgren, har tidigare berättat för Hänt i en intervju att Madeleine just nu prioriterar rollen som mamma.

– Just nu är prinsessan Madeleine rätt upptagen med tre relativt små barn. Hon har ju uttalat sig tidigare om att hon tycker att det är viktigt att värna om småbarnstiden, har Margareta Thorgren tidigare berättat för Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Flyttade hastigt

Det nya huset i Florida var dock inget som de köpte själva, utan endast hyrde som vilka hyresgäster som helst.

Men det blev ingen långvarig vistelse i det huset. Nu ligger huset återigen ute, men inte för försäljning, utan för att hyra.

Annons

Med andra ord så har huset inte sålts, utan letar nya hyresgäster. Vilket betyder? Jo, att prinsessfamiljen flyttat hastigt från lyxvillan i Florida i höstas. Orsaken? Enligt Margaretha Thorgren, informationschef på hovet, så ska inbrottet ha ägt rum under hösten.

– Det var en händelse som inträffade i höstas. Hovet kommenterar ej säkerhetsfrågor, säger Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Trots att inbrottet ska ha skett när prinsessparet inte varit hemma, så menar en källa till Svensk Dam att de inte vågar bo kvar i huset.

Bor kvar i Florida

Gällande prinsessan Madeleines flytt så har Margaretha Thorgren inte velat svara på så många fler frågor då det hör till deras privatliv.

– Det jag kan säga är att de fortsatt bor kvar i Florida, bekräftar Margaretha för Svensk Dam.

Annons
FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…