Här är alla Golden buzzers i Talang 2021

22 jan, 2021 
Golden Buzzers Talang 2021
I Talang får juryn ett varsitt tillfälle att trycka på Golden buzzer, vilket leder till att den sökande går direkt till final.
Här kan du läsa om alla Golden buzzers 2021!
Annons
TV: Ferry Svans yxhugg chockar Bianca Ingrosso - skriker rakt ut i Talang-sändningen: ”Jag har aldrig haft sån panik”
TV: Ferry Svans yxhugg chockar Bianca Ingrosso - skriker rakt ut i Talang-sändningen: ”Jag har aldrig haft sån panik”

I tv-programmet Talang får juryn möjlighet att skicka en varsin sökande direkt till finalen. De slipper alltså gå vidare från första rundan för att sedan tävla i semifinal. Genom att trycka på Golden buzzer så får den sökande en finalplats direkt på plats.

Vilka har fått möjligheten att kvalificera sig direkt till final i Talang 2021?

Bianca Ingrossos Golden buzzer – Johan Ståhl

Bianca valde att trycka på Golden buzzern när stolta Uppsalabon Johan Ståhl, 41, klev in och förtrollade scenen – bokstavligen.

– Min son Dante är superorolig att jag ska komma allra allra sist, berättar Johan innan sitt uppträdande. Detta löste Bianca snyggt genom att skicka ett guldregn av konfetti över Johan och en säkrad plats i finalen.

Johan Ståhl i Talang 2021
Johan Ståhl på scen i Talang 2021.

Motiveringen löd följande:

– Du är alltså sjuk. Du har magiska krafter. Och vi har fått varsin magisk kraft här att kunna skicka någon raka vägen till final. Och du ska till final!, säger Bianca och trycker på Golden buzzern.

Annons

Det som tog Johan Ståhl vidare direkt till final var hans magitrick med en hel drös av kortlekar!

Sarah Dawn Finers Golden Buzzer – Gift Blessing

När Gift Blessing klev in på scen med sin rap blev hela juryn sålda. Men den som blev mest berörd var Sarah som släppte en och annan tår efter Gift Blessings historia om hur han fick sitt namn. Hans mamma kände att det var en gåva från ovan att bebisen överlevde i magen då hon var med om en del mörk trauma under sin graviditet, vilket ledde till att hon döpte sin bebis till just Gift Blessing.

Sarah blev så pass berörd att hon tryckte på Golden buzzern.

Gift Blessing i Talang 2021
Gift blessing i Talang 2021.

Så, hur lät Sarahs motivering?

– Att du älskar litteraturvetenskap är väl garanterat en egenskap som har gjort att du har de orden som gör att du kan uttrycka dig på det sättet, säger Sarah och ber jurykollegan David Batra repetera ett citat han tidigare uttryckt.

Annons

– Hitta din gåva och ge bort den, säger David.

– Jag fick en gåva som gör att jag får sitta här och ge dig den här, säger Sarah till Gift Blessing och samtidigt trycker på Golden buzzern.

David Batras Golden Buzzer – Martin Nilsson

När Martin Nilsson från Halmstad kliver in på scen i Talang så har han med sig en tidning, dagens tidning. Med sig som stöd har han barnen Samuel och Teo som sitter i publiken.

Det Martin visar upp på scen är sitt fantastiska minne. Under dagen har han lärt sig hela dagens tidning. Något som juryn sedan testar, och Martin har svar på exakt allt.

Detta är något som imponerar enormt på David Batra, som väljer att trycka på Golder Buzzer, vilket leder till att Martin går direkt till final i tävlingen.

– Ni barn här, det kan inte vara lätt att ha honom som pappa. Han minns ju allt skit ni gjort hela livet, säger David Batra till Martin Nilssons barn i programmet. Han fortsätter:

Annons

– Grejen är att han kommer att få ett ja från mig också. Så ni kommer att få åka hit igen.

David Batra tar en liten paus och avslöjar sen stora nyheten.

– Och ni kommer att få åka hela vägen till finalen!, ropar David Batra samtidigt som han trycker på Golden Buzzer.

Martin Nilsson i Talang 2021
Martin Nilsson i Talang 2021.

Edward af Silléns Golden Buzzer – Elwin Heikkinen

Elwin Heikkinen, 15, från Bankeryd charmade jurymedlemmen Edward af Sillén med sin sång. Hur motiveringen löd? Jo, så här:

– Jag öppnar hela mitt hjärta för dig, säger Edward och trycker på Golden buzzer och fortsätter berätta:

– Jag känner igen mig själv i Elwin. Det som han gjorde ikväll var gigantiskt och han nockade oss med sin sång. Vilken talang!

Elwin Heikkinen i Talang 2021

FOTO: TV4

Annons