ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Graaf visar upp kärlekslyckan efter mystiken – bilden avslöjar

12 okt, 2022 
Hannah Graaf
Det har länge spekulerats om Hannah Graafs kärleksliv.
Nu visar tv-profilen upp den kärleksfulla gesten – efter långa mystiken.
”Lite kärlek”, skriver Hannah Graaf.
Annons
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"Brand logo
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

Hannah Graaf slog igenom på 90-talet med systern Magdalena Graaf, tillsammans bildade de pop-duon Graaf som gjorde stor succé. De hade flera hitlåtar, bland annat You Got (What I Want).

Hannah var till en början fotomodell innan hon och systern Magdalena bildade pop-duon, på senare år hade systrarna dessutom en egen serie med just namnet Systrarna Graaf.

Hannah Graaf om skilsmässan från Peter Karyd

Hannah Graaf skilde sig från ex-maken Peter Karyd för några år sedan, något tittarna dessutom fick ta del av i serien Systrarna Graaf.

Idag är Hannah bosatt i Sigtuna och har fyra barn. Sonen William, född 2001 med Andreas Carlsson, sonen Mio född 2003 med Daniel Boudal, samt två döttrar Vida och Liv födda 2009 respektive 2012 med Peter Karyd.

Annons

I en tidigare intervju med tidningen Mama har Hannah öppenhjärtigt berättat om uppbrottet från Peter.

– Peter ville vara kvar men jag trivdes inte. Kärleken mellan oss tog inte slut, men det var svårt när vardagen kom ikapp. Mina äldsta barn ville inte vara i Spanien så det blev slitningar där. Vi brukar skoja om att det var Sveriges onödigaste skilsmässa, men det var ett gemensamt beslut. Vi fick det inte att gå ihop helt enkelt. Det är ingen som har någon ny eller så, det bara blev så, har Hannah tidigare sagt till Mama.

Hannah Graafs mystiska kärleksliv – visar upp kärleksgesten

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats om Hannah Graaf skulle ha träffat en ny kärlek. På hennes blogg har hon själv berättat om en biodejt, där det i samma inlägg gick att se en bild när en hand ligger lagd på hennes lår.

”Har bland annat haft en mysig biodejt, ätit lunch med barnen ute på Djurgården och promenerat i vårsolen", skrev Hannah då i våras.

Annons

Under sommaren berättade Graaf återigen om romansen, på en Instagram-story skrev hon om ytterligare en dejt och att hon kände sig lycklig.

När Hannah har varit på olika resor har hon dessutom alltid skrivit "vi" när hon berättat för sina följare om semestern – något som fått flera att reagera på om hon kan ha träffat någon.

Och nu får vi ännu en hint om att det ligger kärlek i luften, hon har nämligen fått en kärleksfull rosbukett!

”Lite kärlek i form av blommor kom till mig på jobbet”, skriver Hannah på Instagram-story.

Hannah Graaf visar upp sina röda rosor.
Hannah Graaf visar upp kärleksfulla gesten.

Så härligt att Hannah Graaf verkar lycklig!

FOTO: Frida Funemyr

Annons