ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Hannah Graaf bekräftar kärleken – 4 år efter skilsmässan från Peter: ”Återvunnen kärlek”

03 dec, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Hannah Graaf
Hannah Graaf och Peter Karyd var gifta i många år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar.
Nu bekräftar Hannah att hon hittat kärleken igen.
– Det går bra, säger Hannah till Hänt.
Annons
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”Brand logo
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

Hannah började sin karriär som fotomodell. Men när hon och systern, Magdalena Graaf, bestämde sig för att bilda pop-duon Graaf, upptäckte det svenska folket ännu en talang hon besatt.

Systrarnas framgång kom dock inte bara från musiken. De fick även en egen reality-serie i Systrarna Graaf.

Hannahs Graafs ex-makar

Under det tidiga 2000-talet blev Hannah mamma för första gången, när hon fick sonen William, 21, ihop med Idol-profilen Andreas Carlsson, 49.

Kort efter det gifte sig Hannah med Daniel Boudal, 46. Tillsammans fick de även en son, Mio Boudal, 18. Men bara två år efter lyckan med sonen bestämde de sig för att gå skilda vägar.

Det skulle dock inte dröja länge innan hon hittade kärleken på nytt. Två år senare gifte hon sig med en ny man, Peter Karyd och makarna fick två döttrar, Vida och Liv, födda 2009, respektive 2012.

Men efter tio år som gifta ansökte paret om skilsmässa. I en tidigare intervju med Mama berättade Hannah om beslutet.

Annons

– Peter ville vara kvar men jag trivdes inte. Kärleken mellan oss tog inte slut, men det var svårt när vardagen kom ikapp. Mina äldsta barn ville inte vara i Spanien så det blev slitningar där. Vi brukar skoja om att det var Sveriges onödigaste skilsmässa, men det var ett gemensamt beslut. Vi fick det inte att gå ihop helt enkelt. Det är ingen som har någon ny eller så, det bara blev så, sa hon då till tidningen.

Hannah Graafs nya kärleksavslöjande

Det har nu gått fyra år sedan skilsmässan från Peter och under året har Hannah hintat om att hon hittat kärleken igen. Hon har bland annat berättat att hon har varit på olika dejter och att hon känner sig lycklig.

Hannah har även varit på resor och skrivit ett mystiskt ”vi”, när hon återberättat om det.

”Lite kärlek i form av blommor kom till mig på jobbet”, skriver Hannah på Instagram-story.

När Hänt träffar Hannah på Grönalunds evenemang Winter Wonderland avslöjar hon att det handlar om en återfunnen kärlek. Det framkommer däremot inte om det handlar om hennes ex-man Peter eller någon annan tidigare kärlek.

– Jo, det går bra, jag har återvunnen kärlek så jag är glad, säger Hannah.

FOTO:Johan Jeppsson/TT

Annons