LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Hanna Schönbergs stora lycka – efter händelsen med Eric Saade

05 sep, 2020 
Hanna Schönberg och Eric Saade
När Hanna Schönberg fyllde år firade hon det tillsammans med Eric Saade.
På Instagram visar de upp firandet och Hanna berättar hur tacksam hon är.
”Jag vaknade upp med ett stort leende”, skriver hon.
Annons
Allt om Eric SaadeBrand logo
Allt om Eric Saade

Det var i mitten på maj som artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, gick ut med att de valt att gå skilda vägar efter flera år tillsammans. Eric berättade sedan att han var den som hade beslutat sig för att avsluta relationen bara veckor innan parets bröllop.

I sommar har Eric befunnit sig flera gånger på Ibiza, vilket även modellen Hanna Schönberg gjort. Duon som tidigare i somras festade ihop i skärgården har dessutom sett ut att befinna sig på samma plats på ön och i samma hus. I uppdateringar som både Eric och Hanna publicerat på sina Instagram storys ser det nämligen ut att bo tillsammans, då de lagt ut på samma rum, pool och middagsbord konstant.

Inte nog med att duon åkt utomlands ihop så har Hanna även valt att offentligt visa upp relationen med Saade. På en bild som Eric har lagt upp på sin Instagram har hon nämligen lämnat en hälsning. I kommentarsfältet syns en kommentar från Hanna som visar två emojis, mer bestämt två björnar. Vad exakt detta står för är oklart men kommentaren har gillats av flera följare – även Eric själv.

Annons

Eric har i augusti även kallat sommaren 2020 för den bästa på länge.

”Jag har haft ett galet år hittills. Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skrev Eric på Instagram story.

Firade Hannas födelsedag

“Har födelsedagsmiddagen i köket”, skrev Hanna till en bild på maten.

“Berns asiatiska, hundra poäng”, skrev Eric till samma bild.

Dagen efter tackade Hanna för all uppvaktning på sin födelsedag. Hon skrev bland annat att hon har “godhjärtade människor” runtomkring sig.

Hanna Schönbergs Instagram-story
Foto: Instagram
Eric Saades Instagram-story
Foto: Instagram
Hanna Schönbergs Instagram-story
Foto: Instagram

“Jag vill bara säga tack till alla grattishälsningar från botten av mitt hjärta. Jag är helt mållös och jag älskar er så mycket. Jag kunde inte haft en bättre födelsedag. Jag vaknade upp med ett stort leende imorse. Jag kan inte förstå att jag har så många fina och godhjärtade människor i mitt liv, som bryr sig på det sättet de gör om mig. Finaste gåvan jag någonsin kan få. Jag är så tacksam och glad”, skrev hon på Instagram story till en bild på sig själv.

FOTO: Jessica Gow/TT/Instagram

Annons