TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nicole Falcianis nya erkännande om uppbrottet med Eric Saade

31 jul, 2020 
Nicole Falciani och Eric Saade
Eric Saade gjorde slut med Nicole Falciani bara veckor innan det planerade bröllopet.
Nu öppnar influencern upp om sin egen insats för att få relationen att fungera.
”Han tyckte inte det var tillräckligt”, skriver Nicole på sin blogg.
Annons
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägarBrand logo
Eric Saade och Nicole Falciani har gått skilda vägar

Influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade var i fullgång med att planera sitt sommarbröllop i Toscana när det chockerande beskedet kom – paret hade brutit upp.

Det var genom ett inlägg på Instagram i mitten av maj som Nicole berättade att relationen hade fått ett slut. Detta bara veckor innan det planerade bröllopet väntades gå av stapeln.

Besvikelsen över beslutet

Tillslut valde även Eric att öppna upp om den avslutade relationen. Han berättade då att det var han som tagit beslutet att lämna Nicole. Anledningen var att han inte mådde bra i relationen.

Sedan dess har mycket hänt. Nicole har flitigt delat med sig av uppdateringar gällande sitt mående på sina sociala medier. Både på Youtube, blogg och Instagram har hon berättat om både de bättre och sämre stunderna.

När Nicole gästade Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättade hon att relationen mellan exen inte var god sedan den brutna förlovningen. Influencern förklarade då att det var Erics tajming som sårade henne mest. Hon menade att han inte hade behövt vänta så pass nära inpå bröllopet.

Annons

– Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut. Det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt, sa Nicole i podden.

Hon berättade även att på grund av detta såg hon inte någon inte någon anledning till att vara vän med exet.

”Gjorde allt i min makt”

Under en frågestund på Nicoles blogg har nu en läsare frågat hur hon klarat att ta sig igenom perioden efter det stora sveket. Detta varpå Nicole berättar om sitt tankesätt kring Erics beslut.

”Jag är oerhört svart eller vit som person. Jag har inga mellanlägen och inga gråzoner. Ganska direkt när jag blev dumpad kom jag till insikt med att det finns INGENTING jag kan göra för att ändra beslutet eller situationen. Jag fick helt enkelt bara acceptera hur det var. Det hjälpte mig väldigt mycket. Att inse att den bollen inte låg hos mig. Och efter ytterligare några veckor insåg jag också att det är han som förlorar på detta och inte jag”, skriver Nicole i inlägget.

I samma svar berättar Nicole om sin insats för att få relationen att fungera.

”Jag gjorde allt i min makt för att rädda relationen men han tyckte inte det var tillräckligt. Där och då släppte jag det. Då insåg jag att det enda jag kan göra är att gå vidare”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons