Hanna Hedlunds kritik mot Jessica Wahlgrens beslut med Magnus Norman

Hanna Hedlundm Jessica Wahlgren och Magnus Norman

Jessica Wahlgren har gett fästmannen Magnus Norman ett ultimatum.
Detta visar sig vara något som väninnan Hanna Hedlund ställer sig tveksam till.
– Varför behöver du säga det, säger Hanna i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Jessica Wahlgren, 46, var tidigare gift med med Linus Wahlgren, 45. Tillsammans fick de barnen Linn och Colin innan de år 2012 gick skilda vägar efter tio år ihop. Trots skilsmässan är Jessica än idag en stor del av Wahlgrens-familjen, då hon och Pernilla Wahlgren, 54, är bästa vänner.

För två år sedan kom den glädjande nyheten att Jessica funnit kärleken på nytt. Det visade sig vara tennisproffset Magnus Norman, 45, som tagit Jessica med storm. För snart ett år sedan friade Magnus till Jessica som självklart svarade ja. Kärleken sprudlar och bröllopsplanerna är nu igång.

”Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig.”, skrev Jessica i samband med att förlovningen offentliggjordes.

Stora kärlekslyckan med Magnus Norman

Varken Jessica eller Magnus har snålat med att visa upp relationen på sociala medier. Titt som tätt får följarna ta del av kärlekshyllningar eller härliga bilder på paret. Nyligen begav de sig på en romantisk lyxsemester ihop.

I veckan firade paret även Alla hjärtans dag tillsammans, en dag då Magnus passade på att uppmärksamma fästmön ordentligt. Jessica fick både presenter, ett romantiskt kort och blev dessutom utbjuden på middag samt massage. I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan frågar Jessicas vännina Hanna Hedlund, 47, vad Jessica tänkt ge Magnus.

– Det här har varit så jobbigt för jag har varit lite hängig den här veckan och bara varit hemma.Så jag har inte förberett någonting, inte köpt någonting. Han har liksom köpt grejer till både Linn och Collin. Han är så gullig. Så jag kände mig som världen sopa, säger Jessica.

Hanna Hedlunds tvivel över beslutet i Jessicas relation

Vidare förklarar Jessica Wahlgren att situationen med de olika Alla hjärtans dag-uppvaktningarna fick henne att ge Magnus ett ultimatum – han får bara uppvakta henne varannat år.

– Jag är nere i en sån svacka just nu hormonellt. Så jag sa ”ska vi inte göra så att vi tar varannat år. Så nu får det här vara ditt år så kan jag bara njuta. Slippa ha dåligt samvete och unna mig att du pysslar om mig men så nästa år måste du lova mig att inte göra någonting för då är det jag som styr upp hela”.

Beslutet för relationen visar sig inte vara något som Hanna anser som en toppenidé. Jessica reagerar snabbt på att Hanna visar sitt tvivel innan Hanna Hedlund sedan utvecklar sin tankar.

– Vet du vad jag hör. Det är att du kan bara tillåta dig att han tar hand om dig och du får njuta om du har lovat att du får göra samma sak nästa år för honom. Varför behöver du säga det för att känna att du får ta emot det han vill ge. Ger man för att få, eller ger man för att ge. Jag får intrycket av att Magnus är en person som ger för att han vill ge. Han förväntar sig inte något tillbaka. Och han tycker kanske att du ger tillbaka massa saker och tjänster ändå, säger Hanna i podden.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN