hanna hedlund

Hanna Hedlund tar bort allt – 2 år efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var gifta i 23 år innan de 2021 gick skilda vägar.
I det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, avslöjar Hanna att hon gjort en kärlekstatuering för Martin, som hon nu planerar att göra sig av med.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning
0:22

Efter reklamen: Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

(0:22)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, gick i juni 2021 ut med att de skiljer sig efter 23 år tillsammans.

Även om paret har gått skilda vägar så verkade de fortfarande ha en bra relation till varandra. På Instagram har vi sett när de umgåtts hela familjen, med deras barn Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10.

Hanna Hedlunds drag mot Martin Stenmarck efter skilsmässan: "Sudda ut"

I det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som Hanna driver tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, 47, berättar Hanna om en tatuering hon gjorde tillägnad Martin som hon nu ska ta bort och göra någonting nytt av.

– Grejen är den att när jag skulle gifta mig så styrde ju ni upp att jag skulle få en tatuering i nacken. Jag fick ju välja mellan ett M eller Martin. Såhär i efterhand kan man vara lite glad att jag tog ett M och inte Martin, säger Hanna och fortsätter:

– Det betyder att jag har ett M i nacken, en tatuering. Jag har tänkt lite på vad jag ska göra med den, för jag vill inte sudda ut det. Visst, man kan tänka att M:et står för mamma men det sitter så mycket ihop på något vis med möhippan och alltihopa.

Vidare berättar Hanna att hon vill omvandla M:et till något som betyder mycket för henne idag men att det blir en fin symbolik för henne att inte ta bort tatueringen helt.

– Men så kom jag på det. Fjärilen är en sån symbol för pappa och då tänker jag att det där M:et ska få bli en fjäril. Det blir också en så fin symbolik för mig att det finns kvar, att M:et formen ska finnas där i fjärilen, för det har ju format mig. Och sen kan man ju säga att jag var i en puppa-fas under skilsmässan och nu har det gått två år och jag börjar känna mig som en ny fjäril, på riktigt, säger Hanna.

Hanna Hedlund om kärlekslivet idag

Martin Stenmarck har hittat kärleken på nytt och vad det verkar som så lever Hanna singellivet idag. När Hanna under sommaren 2022 gästade podcasten Bathinas skilda möten verkade hon njuta av singellivet.

– Jag har trott att jag inte ska tycka om det, men jag tycker om det – kanske lite för mycket, berättade Hanna i juli.

Hennes följare har sedan dess varit väldigt nyfikna på hur det går med kärleken och om hon börjat dejta någon. När Hänt träffade på henne på biopremiären av Bränn alla mina brev, passade vi på att fråga.

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat, har Hanna tidigare sagt till Hänt.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN