Hanna Hedlund semestrar i Norrland – efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Hanna Hedlund är på semester med en väninna och gör en resa genom Norrland efter skilsmässan från Martin.
Det är även på resan som hon behöver fråga följarna om tips.
”Hit us med tips vi inte får missa på vildmarkvägen”, skriver hon.

Hanna Hedlund är född i Kilafors och är en svensk artist och musikalartist som genom åren synts i olika uppsättningar och shower. Hon har en stark anknytning till Hälsingland och är ofta på besök. Nyligen kunde vi se henne i Let's dance där hon dansade alldeles strålande, tyvärr gick det inte hela vägen och Hanna blev utröstad bara några veckor in i programmet.

Sedan Let's dance-våren har det hänt en del för Hanna. Hon och Martin Stenmarck gick ut i juni och meddelade att de två går skilda vägar efter över 20 års tid tillsammans. De har även tre barn ihop med namnen Ida, Love och Saga.

FINT! Se bilderna inifrån Måns och Ciaras svenska sommarhus

Så träffades Martin och Hanna – över 20 år tillsammans

Hanna och Martin höll ihop väldigt länge, faktum är att de fann varandra på nyårsafton årskiftet 1998/1997. Martin befann sig på festen och dök upp med en flaska champagne, vilket Hanna berättade i en intervju med Hälsoliv.

– På nyårsafton sågs vi igen på en fest på Engelen. Martin kom fram med en flaska champagne och sa: ”Ska vi inte dela på den här, bara du och jag?” Vi satte oss på ett par stolar i en skrubb och tiden försvann som i en romantisk film, berättade Hanna följt av:

– Plötsligt blev det tyst utanför. Alla hade gått hem, det var låst och larmat och bara vi kvar. Fem på morgonen tog vi fram dukar och kandelabrar och hängde kvar tills städarna hittade oss. Sedan dess har vi varit tillsammans. Det bara skedde, något förde oss samman.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlunds tid efter skilsmässan – semestrar i Norrland

Både Hanna och Martin var tydliga med att de skils som vänner och kommer ha god kontakt i och med att de har barn ihop. Sedan beskedet om skilsmässan har Hanna och Martin synts både jobba och semestra på varsitt håll.

Hanna har bland annat synts resa till Norrland och befunnit sig i hemorten Kilafors med barnen, hon har även varit flitig på att uppdatera om sina resor. Faktum är att hon nu faktiskt befinner sig på en resa med en vännina. De två ska resa genom Norrland och ber nu om flera tips om vad de inte får missa.

Till en bild skriver Hanna och frågar om tips: ”Bad i Hälsingsåfallet var kallt som .. men helt otroligt vackert här! Hit us med tips vi inte får missa på vildmarkvägen.”

Flera följare ger tips men häpnas också över den vackra bilden på Hanna. Vännen Anna Sahlin skriver: ”Men Gud!! Vart ligger detta?!”

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists utseendemiss inför inhoppet i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Marie Picasso försvann från rampljuset – det gör hon idag

FOTO: TV4