Hanna Hedlund om otrohetsdramat – nu berättar hon: ”Grät när jag läste”

Hanna Hedlund

Mycket spännande saker sker i Hanna Hedlunds liv just nu.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar skådespelaren om sitt nya projekt som fått henne att känna alla möjliga känslor.
”Jag skrattade och grät”, skriver Hanna.
0:40

Efter reklamen: Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

(0:40)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 47, är en framgångsrik artist och skådespelare med många olika roller i bagaget. Bland annat har hon de senaste åren turnerat med Pernilla Wahlgren, 54, då hon har en av rollerna i Pernillas show Pernilla Wahlgren har hybris.

När det gäller privatlivet är Hanna mamma till tre barn – Ida, Love och Saga. Dessa har hon tillsammans med ex-maken Martin Stenmarck, 49. Det forna paret var tillsammans i över 23 år innan de förra sommaren avslöjade att de beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det”, skrev paret i ett gemensamt uttalande när de offentliggjorde skilsmässan.

Hanna Hedlunds glädjebesked – nya rollen i Martina Haags film

Sedan separationen har Hanna pratat om sitt nya liv vid flertal tillfällen, bland annat har hon blivit mer ordningsam sedan hon började bo ensam. Hanna delade nyligen även med sig av bilder från en festkväll med flertal andra kändisar och nu står det dessutom klart att hon fått ett nytt jobb. Livet rullar helt enkelt på för artisten även om kärleken gick i kras.

Det nya uppdraget är inget mindre än en roll i den nya filmen Det är något som inte stämmer... en filmatisering av Martina Haags, 58, otrohetsdrama med samma titel.

Boken handlar om Petra som upptäcker att hennes make under en längre tid har varit otrogen, den släpptes redan 2015 men först nu kommer filmen som blir en blandning av författarens båda succéböcker Det är något som inte stämmer och Livet går så fort. Och så långsamt.

Tårarna under manusläsningen

I ett inlägg på Instagram berättar Hanna om glädjen över uppdraget, samt känslorna kring manuset.

”Äntligen får jag berätta! Jag kommer gestalta Emma i Martina Haags kommande långfilm ”Det är nåt som inte stämmer”. Jag skrattade och grät när jag läste manus och Alexandra Rappaport är så j-la grym i huvudrollen!!! Lycklig över att få vara med på ett hörn med alla fantastiska skådespelare och proffs i produktionen”, skriver Hanna på Instagram.

Hanna har även uttalat sig i ett pressmeddelande gällande filmen, som hon tror kommer slå starkt.

– Jag både skrattade och grät när jag läste manus och det är en stor ära att få gestalta rollen som Emma. Jag tror att den här filmen kommer att betyda mycket för många, säger hon.

I huvudrollen som Petra hittar vi Alexandra Rapaport, 50, medan Hanna Hedlund tillsammans med Hanna Dorsin, 49, och Bathina Philipson, 43, spelar Petras väninnor. Filmen har premiär på Viaplay under 2023.

Hänt har sökt Hanna Hedlund för en kommentar.

Foto: TV4/TT

SENASTE NYTT!