Hanna Hedlunds vilda fest med tv-profilen – lättklädda bilderna visar

Hanna Hedlund

Hanna Hedlund är separerad från Martin Stenmark sedan drygt ett år tillbaka.
Nu visar hon upp lättklädda bilder från gårdagens vilda fest med manliga tv-profilen.
0:56

Efter reklamen: Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

(0:56)

Slå på ljud

För drygt ett år sedan meddelade Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, att de går skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans i 23 år och har tre barn; Ida, 18, Love, 15, och Saga, 10.

Trots att de gick ut med beskedet förra sommaren så var det inte förrän nyligen som paret lämnade in sin skilsmässoansökan. Ansökan kom nämligen in i april, alltså drygt 10 månader efter att ex-paret meddelade att de skulle separera.

Det var på Instagram som det forna paret berättade om beslutet samtidigt som de förklarade att de redan hade levt i från varandra i ett halvår då.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Det står i skilsmässoansökan

Hänt har tagit del av vad som står i Hanna och Martins skilsmässoansökan. Där framgår det att de har begärt en gemensam skilsmässa.

Vid en skilsmässa får man i regel en viss betänketid, och har man barn under 16 år som bor hemma så måste det gå minst sex månader innan skilsmässan kan behandlas.

Däremot så kan den betänketiden hävas ifall de sökande inte har bott tillsammans de senaste två åren – men eftersom Hanna och Martin endast bott ifrån varandra i ett och ett halvt år, så gäller det inte dem.

Detta innebär att Martin och Hanna kommer att bli singlar ”på riktigt” i mitten av oktober 2022.

Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Se klippet här!

Hanna Hedlunds vilda fest med manliga profilen – lättklädda bilderna

Nu börjar alltså ett nytt liv för både Hanna och Martin, som singlar och ensamstående föräldrar. Hanna har tidigare delat med sig om hur det har varit. I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan har hon berättat om kampen:

– Det har varit en sorg, som en stor sorg, på varje årsdag. Det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, berättade Hanna då.

Men trots att en skilsmässa kan innebära stor sorg påverkar det inte möjligheten att ha roligt och njuta av livet.

Under helgen verkar Hanna ha haft en fartfylld helg tillsammans med vänner. Proffsdansaren Tobias Karlsson, 45, känd från Let's dance, har bland annat hållit i ett fartfyllt firande i samband med sin 45 årsdag – där bland annat Hanna Hedlund och Sofia Wistam, 56, stod med på gästlistan.

Temat var ”Berghain” och på Instagram delar Hanna nu med sig av bilder från festen.

”Jordens roligaste 45-årsfest ställde Tobias Karlsson till med igår. Berghain-tema (fick googla) och helt underbara människor, sol båttur klubb och klubb igen. Tack för en bästfest”, skriver Hanna till bilderna, följt av flera hjärtan.

Även Sofia Wistam har lagt upp bilder från dagen:

FOTO: TT

SENASTE NYTT!